Sådan rydder du din rod Feng Shui måde

October 6

Den gamle kinesiske praksis med Feng Shui er nøglen til en rolig og stress-fri liv. For meget rod i dit hjem kun bidrager til mængden af rod i din mentale tilstand, forårsager du føler dig trist, træt, frazzled eller irritabel. At tage kontrol over de materielle elementer, der fylder i dit hjem kan giver dig mulighed at føle sig mere mentalt beredskab og åbne for forandring i dit liv. For at sparke rod vane, holde nogle Feng Shui lektioner i tankerne.

Instruktioner

•Allot tid til at udføre denne opgave. Feng Shui er en praksis, der er meningen for at hjælpe du føler dig mere rolig og afbalanceret. At gøre beslutningen om at reducere eller eliminere rod i dit hjem, og derefter begå dig selv til at holde fokus på denne opgave, er din første skridt i den rigtige retning mod at overvinde din afhængighed af rod. Mens de-rod er en igangværende kamp, det bedste tidspunkt at tage fat på dette projekt er, hvad du starter nye eller gør en stor forandring i dit liv.

•Undersøg de elementer, du ejer en kritisk. Hvis du ikke bruger dem, ikke har brug for dem og ikke elsker dem, de kun tjener til at tage op plads, som kan bremse Chi i dit hjem. Donere hvad du kan for dem i nød og smide hvad kan ikke sælges eller gives væk. De mindre elementer, du har at gøre med den mindre rodet din plads vil være, og jo lettere bliver det at organisere dit hjem.

•Undgå stabling elementer oven på hinanden. Ifølge Feng Shui overbevisninger, kan det have en negativ indflydelse energistrømmen i rummet. Hvis du har stakkevis af papir hober sig i dit hjem, placere dem i en mappe og guffe dem væk til greb efter behov. Hvis du har bunker af bøger i hele værelset, placere dem i en reol til bedre organisation.

•Divide dine emner i kategorier. For eksempel, bøger placere dit tøj i en bunke, i en anden, billeder og souvenirs i en anden og så videre indtil du har oprettet en opgørelse over hvad du ejer. Når du har oprettet disse kategorier, kan du bestemme de bedste lagerindstillinger for disse elementer. For varer du sjældent hvis nogensinde bruge, find opbevaring i områder, som du ikke bruger hyppigt, såsom en kælder eller loftet. De mindre elementer gemt inde i hjemmet, det mere åbne det vil føles og bedre energi kan overføre fra rum til rum.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com