ADA krav til en piedestal vask

October 7

ADA krav til en piedestal vask

I modsætning til en forfængelighed vask med et kabinet tillade piedestal dræn handicappede i kørestole adgang til en vask til at udføre grundlæggende hygiejne aktiviteter, såsom håndvask og tandbørstning. Som navnet antyder, er vasken monteret på en piedestal base, giver adgang under vasken og på begge sider af piedestalen. Under amerikansk med Disabilities Act, skal en vask opfylde kravene til tilgængelighed til at blive markedsført som tilgængeligt for handicappede.

Højde

Evnen til at få adgang til en vask er af allerstørste betydning for piedestal dræn. Skål af piedestal synke bør være mindst 27 inches fra jordoverfladen og ikke mere end 34 inches høj. Dette sikrer, at handicapable personer kan nå vand og vask skålen og at der er nok plads til deres knæ under skålen. Soklen skal være sat tilbage mod væggen eller være tynd nok, så det passer mellem hjulene og den pågældende persons ben. Vasken skal være mindst 6 1/2 inches dyb.

Betjenes dele

Betjenes dele i en piedestal synke henvises til de specifikke dele en person skal bruge til at aktivere vandet. Dette omfatter tuden hvorfra vandet strømmer og omdirigeringsmaskiner at indlede den varmt og koldt vand flow. Ikke bør piedestal synke så dybt, at de betjenes dele ikke kan nås af den gennemsnitlige bruger i en kørestol. De skal være let at betjene med én hånd. Ingen stramme greb eller vrid i håndleddet bør forpligtes til at tænde for vandet i en ADA piedestal synke. Retningslinjer staten kraften, der kræves for at tænde for vandet bør ikke mere end 5 lbs. Typer af betjenes dele kan være løftestang-opererede, to-håndteres turn-stil, push-typen eller motion aktiveret.

Udsatte dele

Ventiler og P-fælde drain forsamling er udsat under mange piedestal stil dræn. ADA piedestal dræn kræver disse dele til at være skjult i piedestal at forhindre folk i at skade sig selv ved at støde ind i delene. Piedestal dræn er specielt designet så søjlefod passer over afløbet forsamlingen til at skjule det og forebygge skader. Hvis en eller anden grund disse dele ikke kan passe inde på søjlefod, skal de være dækket med en VVS rør dækning til at sikre sikker brug af vasken.

Clearance

For at være tilgængelige for rullestolsbrugere, skal en vask være installeret for at give nok plads på alle sider for en kørestol til let navigere rundt. Området omkring vasken bør være uhindret, med mindst 4 fødder foran vasken så en kørestol kan henvende sig til vasken og vende rundt, når du er færdig. Hvis en vask, der installeres ved siden af en anden armatur, kræver VVS kode, at der skal mindst 36 inches af clearance fra den nærmeste kant af armaturet til midten af piedestal synke. Hvis vasken er installeret ved siden af en mur, bør clearance fra væggen til midten af vasken også 36 inches.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com