Hvordan man Test for skimmelsvamp dampe

December 24

Uanset klima, kan skimmelsvamp findes i ethvert miljø, indendørs eller ud. Afhængigt af mængden af mug, placering af skimmelvækst og eksisterende sundhedsmæssige problemer (allergier, immune lidelser), skimmel i dit miljø kan forårsage flere sundhedsmæssige betænkeligheder, hvis ikke føre til dødbringende respiratoriske problemer. Det er vigtigt at teste dit hjem eller tjenestested regelmæssigt. Der findes flere metoder til selvtestning dit hjem miljøet, herunder visuelle inspektioner, lab test og fume test.

Instruktioner

•Tag på dine handsker, ansigtsmaske og heldragten. Inspicér visuelt hvert værelse, du planlægger at teste, omhyggeligt kontrollere hjørner af windows, ventilationsanlæg og områder hvor VVS kommer ind i lokalet.

•Often du kan lugte mug eller skimmel lugt, men et hygrometer vil hjælpe dig med at måle fugtigheden i dit miljø. Mug trives på mere fugtige steder, og flydevaegten kan hjælpe dig med at udpege områder til test for skimmelsvamp dampe.

•Åbn din mold testkit og sted testen retter i midten af rummet, du ønsker at teste. Forlade den klistrede gel side udsat for værelse med låget. Efter to timer, Luk parabol og etiket med værelsesnavnet.

•Brug tape, tage en af retterne fra din mold testkit og fastgøre den til en væg eller Riv nær dit ventilationssystem. Efterlad gel udsat for 30 minutter, derefter forsegle. Mærke test placeringen på låget.

•Drej en plastik pose indefra og ud. Skære en 3 - eller 4-tommer stykke tape og anvende det (klistrede side ned) på et område, hvor du har mistanke om eller se skimmelvækst. Fjern tapen og holde det (med alle indsamlede prøven) til posen, drej taske højre side ud og forsegle.

•Seal dine prøver og følge anvisningerne fra kit til at observere skimmelvækst eller sende til lab test for at bestemme, hvilken type skimmelsvamp.

Tips & advarsler

  • Brug lommelygten for at lede i kviste, kældre og andre mørke områder (varmer skab) til at kontrollere for visuelle skimmel tegn. Højere fugtighed og bakterier områder såsom badeværelser, vinduer, køkken og vaskeri er mere tilbøjelige til at have mug eller meldug stede.
  • Hvis du har respiratoriske problemer eller allergi, er det vigtigt at bære beskyttende masker og tøj, hvis du har mistanke om skimmel tilstedeværelse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com