Tips om at opbygge en 1 hektar Dam

October 7

Tips om at opbygge en 1 hektar Dam

Enhver passende menneskeskabte dam begynder med omfattende planlægning. Ifølge naturlige miljø systemer ved jo mere du i forvejen, jo mere effektive bliver din dam. Hvis du spørger enhver builder eller entreprenør, vil de fortælle dig, en god plan koster ikke noget, at reparere fejl på grund af manglende planlægning er en bekostelig affære. Så du ønsker at bygge en one-acre Dam, men du har brug for nogle vejledning. Her er nogle effektive tips til at huske ved opbygning af en one-acre Dam.

Observation

Observere området hvor du ønsker at bygge din dam. Dette trin kan tage lidt mere tid, især i tørretumbler områder. Når det regner i din region, måle hvor meget regn kommer ind i dette område. Rindende vand i nærheden af dammen site er et godt tegn, og stillestående vand i nærheden af webstedet dammen er en endnu bedre tegn. Henhold til Alabama A & M og Auburn University, fleste af en dam vand kommer fra regn afstrømning, så det er vigtigt at opbygge Dam i et spot, bevarer regnvand.

Teste jorden

Sammenhængen i jorden vil hjælpe dig beslutte, hvis din Dam vil fastholde vand. For eksempel, vil sand og grus ikke holde vand. Ler, men fungerer godt. Den bedste måde at forudsige resultatet af projektet er at køre rundt og se på damme i din region. Se på vandstanden og bedømme det mod hvor lang tid der er gået, siden det senest regnede. Hvis de fleste af de damme, du kan se er fuld, er det et godt tegn. Hvis din jord ikke synes passende, eksisterer andre muligheder, som ved hjælp af en dam liner for at tilbageholde vand.

Grave en Test hul

Grave et hul så dybt som du kan i bare et par minutter og fylde den med vand. Observere, hvor lang tid det tager vandet at forsvinde. Når vandet er væk, tag en bid af snavs fra den våde hul og forsøge at gøre en bold ud af det. Hvis bolden forbliver sammen, er det et godt tegn på gæstfrie Dam jord. Derudover sætte bolden tilbage i vandet og se, hvis det vil bo sammen. Hvis det gør, er din jord klar til en dam.

Andre overvejelser

En anden faktor til at overveje forhindrer oversvømmelser fra din Dam til din næstes ejendom. Sørg for din kystlinje har nok plads til at sprede sig uden trængt ind på naboerne. Desuden, hvad slags fisk du vil sætte i dammen? Uanset hvad du beslutter dig, skal du faktor alt dette i dit budget. Opbygning af en dam ikke bare grave et hul og fylde den med vand; det planlægger alt ned til typerne af fisk og måder dammen vil blive brugt. Tilstrækkelig planlægning vil holde omkostningerne lave og dine høj kvalitet.

Leje en entreprenør

Ifølge Alabama A & M og Auburn University, medmindre du har det rigtige udstyr til at konstruere dammen, bør du hyre en entreprenør til at fuldføre projektet. Du kan finde en liste over dammen entreprenører på din lokale Natural Resources Conservation Service office, og taler med folk, der har haft damme bygget er altid en god idé. Når vi taler med en dam entreprenør, bede om referencer fra tidligere kunder før ansætte en person. Før du kontrakt nogen til at gøre arbejdet, give dem et sæt af planer for projektet, så de kan give dig en nøjagtig citat, og så der er ingen overraskelser. For at opsummere, før du leje en entreprenør, besøge din referencecentre kontor for en liste over virksomheder, få et tilbud fra flere forskellige entreprenører, bede om referencer og give hvert selskab en række planer og specifikationer (målinger, osv.) for projektet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com