Tips til at rense flere pletter fra farvede beton gulve

October 7

Hvis du har pletter på din farvede beton patio, gangbro, indkørsel eller kælderen gulvet, være sikker på at kan pletterne fjernes. Pletter på farvet beton bør altid blive behandlet øjeblikkeligt hvis muligt. Beton, der har været forseglet vil rense lettere end ulukkede beton.

Alger og meldug pletter

For at rengøre alger og meldug pletter fra dine farvede beton gulvet, skal du iltet blegemiddel, varmt vand og en effekt spændeskive. Den iltet blegemiddel bruges til lysere dæk. Blandes én del blegemiddel til to dele varmt vand og spray det farvede beton med en effekt spændeskive. Resultaterne burde være umiddelbar. Denne plet behandling bør ikke påvirke farven på din beton.

Rust pletter

Brug ikke klor blegemiddel for at fjerne rust pletter--købe en kommerciel rengøring løsning, der indeholder oxalsyre. Når du arbejder med oxalsyre, bære gummihandsker, beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske. Selv kan du bruge en lang-håndteres krat pensel for at distancere dig selv fra dampene. Oxalsyre er giftig, så det er vigtigt at følge fabrikantens brugsanvisning.

Typisk vil du blander en gallon af varmt vand med et pund af oxalsyre. Dyp din pensel i blandingen og gennemsøge pletten. Tillade løsning at sidde på pletten i ca 15 minutter. Skyl det med masser af vand. Holde husdyr og børn væk fra det behandlede område for et par dage. Denne plet behandling kan påvirke farven på din beton.

Fedt og oliepletter

Hvis olie eller fedt pletten er frisk, kan du rense det med almindelig opvaskemiddel og en nylon-børste krat. Brug aldrig en wire-børste på beton. Hvis pletten har været der for et stykke tid, vil det tage nogle indsats for at fjerne den. Våd pletten, så sprøjte opvaskesæbe højre ind på den. Brug nok sæbe til at være i stand til at arbejde det ind i en tyk skum. Krat pletten med penslen, så brug et håndklæde til at skamplet overskydende vand og sæbe. Gentag denne proces, indtil pletten er væk. Denne renseprocessen bør ikke påvirke farven på din beton.

Bær pletter

Bær kan forårsage en rod på en farvet betongulv. Rød-farvede frugter har et naturligt farvestof, der er svære at fjerne. Gnide pletten med sæbe vil få det til at indstille. Brug i stedet en opløsning af hydrogenperoxid blandet med mel. Mix en kop mel med en lille mængde af hydrogen peroxid, lige nok til at oprette en tyk pasta. Anvende det på pletten en fjerdedel-tommer tyk og dække det med plastfolie. Tape plastikfolie på plads over pletten og lad pasta tørre i 48 timer. Efter pastaen tørrer, du kan trække den og det vil trække op den konkrete pletten. Denne plet behandling kan påvirke farven på din beton.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com