Hvad skal jeg gøre med the Iris blomst efter det har blomstrede?

October 7

Høj, estestosl iris planter er værdifulde Tilføjelser til haver og græsplæner. Blomsterne kan tilbage på planter at leve deres liv eller taget inde til at dekorere huset.

Iris planter

Iris kræver masser af sol, god dræning og masser af plads. Iris planter trives og sprede sig, og kan fortrænge andre planter.

Iris blomstrer

De fleste iris planter begynde blomstrende, eller forsynet med blomster i foråret, og kan fortsætte med at bære blomster hele sommeren med den rette opmærksomhed.

Iris Reblooming

Efter en iris har blomstrede, blomsterne klippes til arrangementer eller tilbage på stokken. For at skære blomster, skær gartnere stokken i bunden af anlægget. Dette tilskynder iris anlægget til at sende en ny shoot og rebloom.

Iris blomster

Iris blomster gøre attraktivt tilføjelser til ethvert rum. De anvendes ofte i blomsterarrangementer, placeret i vaser, så de holder længere.

Beskæring iris

Iris planter betyder beskæring off blomstrende stilke i løbet af sommeren til fremme af reblooming og skære planterne tilbage i efteråret. Gartnere fjerne døde blade og blomster, og skære live iris blade til 4 til 6 inches i efteråret at opretholde planter gennem vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com