Kan du Have en Pool stige til en over jorden Pool?

October 8

Pool ejere, der har investeret i en over jorden pool savn en måde hen til komme ind og ud. Medmindre et dæk er bygget op omkring poolen, skal du bruge en pool stige til at komme ind og ud. Klatring og uden swimmingpool uden en stigen vil skade og svække pool vægge. Derfor, spørgsmålet er ikke om du kan have en stige, men som stigen du skal vælge at installere.

Over jorden med dæk

Nogle pool ejere kan vælge at konstruere en forhøjet dæk omkring omkredsen af deres over jorden pool. Hvis du er ejer af et pool med et dæk eller du har planer om i den nærmeste fremtid at have en konstrueret, du har brug for pool trin, ikke en traditionel stige. Pool trinene er lig hvad jer vil se installeret på en i-jorden pool. De strækker sig fra bunden af poolen direkte ud i vandet. Pool trin kan være faldet lodret mod pool væg, eller nogle skridt fremstilles med forskellige vinkler for at gå ind og ud af puljen enklere.

Over jorden ingen dæk

Fritstående over ground pools har brug for en anden type af stigen. Du har brug for trin både indvendigt og udvendigt på filteret pool. Disse typer af stiger er benævnt A-frame stiger. Begge ender af stigen strækker sig fra rælingen af poolen. Bunden af stigen ligger på toppen af rækværket og understøtter begge ender af stigen. Det giver pool brugere med en stabil base til at gå fra en stige til næste.

Vifte af kvalitet

Stiger varierer i kvalitet og pris. Pool stiger er lavet af aluminium, plast eller resin. Mange pool tilbehør sælges i harpiks på grund af deres øget holdbarhed og lang levetid. Harpiks-baserede pool stige vil ikke pletter fra solen og renser lettere end standard plastik. Hvis du har små børn, bør du investere i en A-frame stige med en sikkerhedslås eller snap at forhindre børnene fra klatring i poolen udenfor din tilstedeværelse.

Andre indstillinger

Bærbare pool dæk er en blanding mellem en komplet, typisk træ pool dæk og en A-frame stigen. Folk, der ønsker en mere robust og komplet pool ladder system kan drage fordel af en harpiks-baseret pool dæk, som er billigere end at have en komplet træ dæk installeret men vil helt sikkert koste flere penge end en A-frame stigen. Disse dæk kan placeres sammen med en swimmingpool. En stige med en gelænderet tilbydes for at komme ind på dæk, selv. Pool trin vil falde i vandet fra anden enden af dækket. Størrelsen af den faktiske dæk vil variere fra noget så små som 5 fødder til så længe 15 fødder i nogle tilfælde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com