Hvordan til at disponere over en død vaskebjørn

October 8

Hvordan til at disponere over en død vaskebjørn

At have en død ræv på din ejendom kan føre til flere problemer såsom risikoen for sygdomsspredning undgaas, at tiltrække andre vilde dyr samt den ubehagelige lugt, der følger med et dødt dyr. En død ræv skal bortskaffes korrekt så snart det er opdaget. Små børn og kæledyr må ikke hvor som helst i nærheden af kroppen af vaskebjørn før eller under fjernelsesprocessen.

Instruktioner

•Tag på Latex handsker. Vaskebjørne er berygtet for at have en lang række sygdomme, herunder rabies. Du ønsker ikke at få nogen af deres kropsvæsker på din hud. Om nødvendigt, sætte på to par latex handsker, bære lange ærmer og lange bukser.

•Anvend en skovl til at afhente kroppen. Sted i slutningen af skovlen under kroppen af vaskebjørn og løft. Vaskebjørne kan veje mere end 20 lbs., så vær parat til at løfte en tung vægt.

•Sæt kroppen i en papirkurv taske. Det er nyttigt for at have nogen anden (iført handsker) holder åben Papirkurv taske for dig. Hvis du er alene, åbne posen på jorden og placere kroppen af vaskebjørn i det. Binde det sikkert lukket.

•Sæt tasken inde i en papkasse og tape boksen lukket. Dette vil hjælpe med at holde rovdyr fra markedsligevægten resterne. Sted boksen for dit skrald afhente, hvis du har denne service. Hvis ikke, du kan enten tage kroppen til området deponering eller kontakte animalsk kontroltjenester til kom tage kroppen væk for dig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com