Hvorfor min stedsegrøn hæk vendte brun

October 8

Hvorfor min stedsegrøn hæk vendte brun

Stedsegrønne hække er stabil haveplanter, der giver farve hele året, i modsætning til løvfældende planter, der mister deres blade om vinteren. Planterne fut i de ellers nøgne og kedelig landskab med naturlige farve og attraktive former. Forkert dyrkningsforhold eller miljøbelastninger påvirke sundheden for stedsegrønne hække, forårsager blade at vende brun. Ikke kun gøre angrebne blade skiller sig ud, i de fleste tilfælde de angiver en underliggende problem, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed at forhindre spredning.

Root Rot

En stedsegrøn hæk plantet i alt for våde eller dårligt afdrypning jord kan opleve bruning. Overdreven jordfugtighed forhindrer rødderne fra absorbere ilt og næringsstoffer, således hæmmer planternes vækst. Stressede blade bliver gule først, derefter vende brun, hvis problemet ikke berigtiges. Planterne også udvikle root rot, en tilstand, der forårsager rødder at vende sort og slimet og rådne helt. Transplantation stedsegrønne hækken til et godt afdrypning spot, hvis det er muligt, eller overrisle jorden når overfladen føles tør.

Tørke

Alvorlig tørke forårsager også en stedsegrøn hæk at blive brune og blive stresset. Utilstrækkelig jordfugtighed eller udsving i kunstvanding tidsplan dehydrere planten, især i tørre vejr eller om sommeren. På grund af utilgængelighed af jordfugtighed undlader rødder at absorbere og transportere det til forskellige dele af den tørstige plante, forårsager blade skal vises brune og tørre. Tørkestress er mest mærkbar i løbet af sensommeren, især i hække plantes i grus, sand eller stærkt komprimeret jord. Følge en regelmæssig vanding tidsplan til at give en stedsegrøn hæk rettidig programmer når det er nødvendigt. Hyppigere i løbet af sommeren, når den fordampe sats er højere, og muld jord stærkt for at bidrage til at bevare jordfugtighed. Bruge en soaker slange, som tilskynder rødder rejse dybt ind i jorden i søgen efter vand.

Vinter skade

Vinter skade er måske en af de mest almindelige årsager til hel eller delvis bruning af stedsegrøn hæk løv. Udsættelse for tørre vinde, frysning temperaturer og frost forårsage blade at vende brun, rødlig-orange eller golden-gul. Kaldet Brunering, forårsager processen ikke alvorlige skader til den stedsegrøn hæk, som springer tilbage til dets oprindelige sundhed og vigor når givet ordentlig pleje. Installere læhegn for at beskytte stedsegrønne hække fra pludselig eller hurtig vind og frost.

Skadedyr

Understregede stedsegrønne hække bliver modtagelige over for insekt skadedyrsangreb, der skader blade og stilke, forårsager dem til at blive brune. Skadedyr som bladlus, spider mider, melhårede bugs, minearbejdere og snudebiller angribe stedsegrønne buske og sap væsentlige saft fra bladene. Nogle skadedyr udskiller honningdug på angrebne blade, der fungerer som udklækningssted for snavsede-skimmel svamp. Bladene er dækket med sort stof undlader at udføre fotosyntese, dreje brun inden du falder for tidligt. Behandle skadedyr med insektgift eller neem olie og vedtage god kulturel praksis for at forebygge fremtidige udbrud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com