Hvordan man kan organisere Teen soveværelser

December 26

Hvordan man kan organisere Teen soveværelser

En teenagers værelse kan være en fredelig oase fuld af skattede ejendele. Det kan også være den et værelse i huset alle undgår. Måske er der mere tøj på gulvet og under seng end i den hæmmer og skab. Organisere indsamling af beskidte sokker, atletisk udstyr og Tom snack poser kan virke som en umulig opgave, men med nogle hårdt arbejde og en smule kreativitet, kan det gøres. Det vil tage tid og kræfter, men resultaterne vil være det værd.

Instruktioner

•Drej på noget højt, upbeat musik for inspiration.

• Start med et hjørne af værelset og bevæge sig langs væggen til det næste hjørne, sortering igennem alt, mens du bevæger dig. Dette struktureret måde af metodisk bevæger sig gennem rummet hjælper du fokusere på opgaven og tillader dig at se dine fremskridt, mens du arbejder. Ideen er at sortere alt, selv ting gemt væk på øverste hylder, under sengen og bag kommoden.

Sammensætte relaterede ting i Vasketøjskurve eller bunker på gulvet eller sengen. Gøre en misfit bunke for de ting, der ikke synes hører med andre. Holde en stor plast Papirkurv taske inden for Arms rækkevidde og kaste ting du ikke ønsker, når du bevæger dig.

Placere ting du har til hensigt at donere til velgørenhed lige uden for soveværelset, på den ene side af døren. Du kan pakke disse ting senere. Sætte ting, der vil gå til opbevaring i kælderen eller i loftet uden for soveværelset døren, på anden siden af døren. igen, kan du gemme disse ting senere. Ikke bruge for meget tid på enhver ét element, selvom det er en længe savnede skat. Prøv at flytte så hurtigt som muligt.

•Rengør eller voks tomme hylder, kommode toppe, osv., med en ren klud eller papirhåndklæder. Spray luftfriskere.

•Sæt væk venstre alt i værelset, holde sig for øje, at ting bruges oftest skal være mere tilgængelige. Bortset fra den utilpassede bunke holder hver bunke nu relaterede ting, der hører sammen og bør opbevares sammen. Sætte bøger på bogreolen. Hænge alle bælter sammen i skabet. Holde samlinger af nøgleringe, videospil, etc. i klare spande med låg. Klart placeringer kan stables til sikker plads og tillader din teenager til at se, præcis hvad der er indeni.

•Sort gennem de utilpassede bunke og finde et hjem for hver vare.

•Pack op på ting uden for soveværelset døren for donation eller opbevaring.

Tips & advarsler

  • En platform seng eller loft bed vil give rummet mere lagerplads.
  • Hvis kommode skuffer er kronisk tomme af tøj, skal du bruge denne plads til opbevaring af andre ting som bøger, edb-udstyr, spil eller fotoalbummer.
  • Attraktive arrangørerne og kurve er fantastisk til at holde små ting på hylderne eller et skrivebord.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com