Hvad er flerårig ukrudt?

October 9

Hvad er flerårig ukrudt?

Flerårigt ukrudt, som en flerårig plante, dø tilbage om vinteren og vende tilbage i løbet af vækstsæsonen. Eventuelle uønskede plante i plænen og haven tjener etiketten for ukrudt. Selv om en gartner ukrudt kan være en anden gartner blomster eller spiselige, er visse planter enstemmigt anses ukrudt af den gennemsnitlige boligejer. Ikke kun gøre ukrudt forringer skønhed græsplæne og blomster, de konkurrere om luft, jord, vand og rum.

Mælkebøtter

Du kan genkende mælkebøtte (Taraxacum officinale) ved sin flossede brede blade, gule blomster og snowball indsamling af frø. Du kan styre Mælkebøtter, fange dem tidligt. Det store pælerod af denne weed forankrer voldsomt sig i jorden, og den eneste måde at fjerne det er af nysgerrige det med en mælkebøtte værktøj eller noget lignende. For at gøre opgaven lettere, våd jorden først. Hvis de gule blomster allerede er dukket op, bryde dem og smide dem i en plasticpose og smide i papirkurven. Når snebold frø vises på anlægget, er det gået til frø. Omhyggeligt klip disse ved basen af stilken uden spredning frø, og smide dem på samme måde som blomster.

Gul Nutsedge

Gule nutsedge (Cyperus esculentus), undertiden kaldes gule nutgrass, ganger af frø og knolde knyttet til enderne af jordstængler. De grasslike blade skyde fra en trævlede rod. Denne weed kan lide ikke skygge men tåler al slags jord. Gul nutgrass foretrækker fugtig jord, men en gang etableret det kan tåle tørke.

Flerårig græsklædte ukrudt

Nogle græsklædte ukrudt er ønskeligt som prydplanter når plantet alene, men på grund af forskellen i farve, vækst vane og klinge størrelse af bolig turf græsser, de se ud af sted. For eksempel, Svingel vokser i klumper med grove vinger, og krybende bentgrass producerer fine vinger. Svingel kan se attraktive i en rock haven, men i en græsplæne ser det som clumpy ukrudt. Snigende bentgrass giver en funktionel tørv til golfbaner, men ville fremstå som lav patches i bolig græsplæner.

Kulturelle praksisser

Du kan gøre ting til at afskrække ukrudt i plænen og haven. Ukrudt skal hot solen for at trives. Længere græs nuancer jorden og holder det cool. Når slår græs, indstille plæneklipperen højeste opskæring punkt, der stadig giver mulighed for en æstetisk tiltalende trimmet græsplæne. Vand din græsplæne efter behov og ikke mere. Ukrudtet trives på en masse fugt. For at afskrække ukrudt i dine blomsterbede og køkkenhave, blade dække nøgne jorden med barkflis sådan som døde, halm eller kommercielle dækningsmateriale. Trække ukrudt ved hånden, men sørg for at få rødder. Brug værktøjet mælkebøtte nogen ukrudt med en pælerod. Brudt taproots vokse nye ukrudt, så skal du få det hele pælerod.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com