Hvordan man dyrker Granadillas

October 10

Hvordan man dyrker Granadillas

Granadillas, en type af passionsfrugter, vokser som lang vine, der når op til 50 fod høje. Det producerer eksotiske blomster som alle passionsfrugt sorter. Planten vokser i tropiske og subtropiske områder, da det ikke kan tåle vinter frost. Vinstokke producere spiselige melon-lignende frugter, der har aromatiske, søde kød. Granadilla frugter året rundt og har ingen specifikke høst sæson for frugt. Med ordentlig pleje giver granadilla vinstok stedsegrønne blade, attraktive blomster og spiselige frugter.

Instruktioner

•Train vinstokke til et espalier som de vokser. Binde granadilla vinstokke løst til tremmer med klud plante bånd hver 8 til 10 inches langs deres længde. Følg den naturlige vej af vin op espalier, tillader vinstokke at krydse over hinanden.

•Kapacitet jord i bunden af vinstokke en gang om ugen så jorden forbliver fugtig uden at blive gennemblødt. Granadillas kræver ca 1 tommer vand om ugen, selv om de måske har brug for mere, hvis jorden tørrer hurtigt i den tørre sæson.

•Begin befrugtende granadillas i slutningen af vinteren eller det tidlige forår før vinstokkene begynder at sætte på ny vækst. Levere en afbalanceret granuleret gødning, som en 6-6-6 blend, ved hjælp af det beløb, anbefalet på pakken for din plante størrelse. Anvendelse af gødning hver fire til seks uger, aldrig give vinstokke mere end 6 ounce af gødning på en enkelt fodring.

•Prune i granadilla vinstokke i slutningen af vinteren når de ikke er at sætte på ny vækst. Skåret ud de døde vinstokke i bunden. Trimme tilbage beskadiget eller svage vinstokke til opløbet på den nærmeste sund del af vin.

•Harvest granadillas når skorpe af frugterne bliver blank og begynder at slå gule nær stilken. Skær frugten fra vinstokken med en skarp kniv at undgå skader på anlægget.

Tips & advarsler

  • Granadillas foretrækker fuld sollys og rige, let sur jordbund for den bedste vækst.
  • Bestøve blomsterne i hånden fire timer efter blossoms åbner i morgen for at sikre vellykket frugt sæt. Tage pollen fra hår-lignende støvknapperne omkring midten af blossom, ved hjælp af en lille pensel, og børste pollen ind i midten af blomsten, hvor de kvindelige reproduktive organer er placeret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com