Hvordan at sætte i en Bluestone skifer gangbro

October 10

Bluestone skifer er en attraktiv, næsten vedligeholdelsesfrit materiale, der anvendes i opbygningen af en række landskabstræk, ligesom gangbroer og terrasser. De fleste bluestone forsyningsvirksomheder tilbyder både standard-størrelse sten og uregelmæssige sten, der kan skæres i hånden så de passer til dine behov. Mens større sten kan være lidt svært at flytte, er resten af installation oparbejde imponerende enkel. En lidt planlægning og en dag eller to hårdt arbejde er alle, der står mellem dig og din nye gangbro.

Instruktioner

•Sketch et par ideer på papir, så du kan bestemme, hvilket layout du bedst kan lide. Chancer er, din værftet allerede har nogle form for en naturlig sti, der vil give dig noget at gå efter. Mens du installerer en bluestone gangbro giver dig chancen for at dirigere trafikken gennem din værftet, er det normalt bedst ikke at konkurrere med kæledyr, børn eller moder natur, når det kommer til at vælge den mest naturlige rute.

•Outline kurve med stakes og streng efter tegningen. Strække strengen tæt på tværs af indsatserne på forventet højden til den færdige gangbro. Denne disposition vil tjene som en guide til udgravning jorden og nivellering stenene.

•Dig ud i jorden til et niveau på 6 inches under overfladen. Brug en plan for at sikre, at jorden er konsekvent på alle områder.

•Kompakt jord med en plade komprimator. Hvis du ikke ejer en, vil de fleste hjem forbedring butikker leje dem mod et dagligt gebyr. Hvis det er muligt, finde en komprimator, udstyret med en vandtank, der fugter jorden, mens den arbejder på at sikre, at jorden er så kompakt som muligt.

•Spread en 1-tommer lag af bluestone støv over den komprimerede jord. Brug en rive til at sprede støvet jævnt i hele området.

•Kompakt støv med plade komprimator. Hvis din komprimator ikke har en vand tank vedhæftet fil, bede en ven til at fugte støv foran dig, som du komprimerer den. Dette vil forhindre støv fra at bosætte sig og gøre din gangbro ujævn fremover. Tillad støv til at tørre helt før man går videre til næste trin.

•Lay et andet lag af støv og Gentag den komprimering proces. Gør dette et tredje og sidste gang når det andet lag er tørt.

•Anbring den første sten i det ene hjørne af gangbro. Hvis din gangbro fører til huset, starter den i nærheden af enden og arbejde væk fra bygningen. Dette trin er især vigtigt, hvis du lægger firkantede bluestone fliser, fordi positionering af resten af fliserne vil afhænge af placeringen af den første. Nøje kontrollere for at sikre, at stenen er niveau og placeret på den rette vinkel. Derefter pund sten på plads med en gummihammer og tjekke igen.

•Lay resten af bluestone, forlader huller om bredden af en blyant mellem hver sten. Kontroller hver sten for at sikre det er plan med de andre sten. Hvis du opdager, at en af stenene er ujævn, ramte et par ekstra gange med en kølle, eller løfte den op og tilføje lidt mere bluestone støv nedenunder. Foretag eventuelle nødvendige nedskæringer stenen ved hjælp af en power cutter med en diamant grus klinge. En rundsav er også tilstrækkeligt, men være forberedt på store mængder af støv.

•Sweep bluestone støv ind i hullerne mellem stenene. Forsigtigt vådt støv for at gøre det muligt at slå sig ned på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com