Hvordan du indstiller flisen på en glasfiber Pool

December 31

Producenter skabe glasfiber pools som store, indre skaller. De kommer i en bred vifte af former og størrelser, men medmindre du fliser dem, hver glasfiber shell ligner meget næste. Anvende glas fliser til indvendige af skallen, men kan gå en lang vej mod differentiere din glasfiber shell fra en andens. De fleste DIY entusiaster kan fuldføre denne flise installation oparbejde sig selv. Når puljen er fyldt, vil vandet og glas fliser i puljen reflekterer sollyset i en konstant ændre mønster, dreje poolen, selv i et kunstværk.

Instruktioner

•Udtøm puljen helt så at du kan få adgang til glasfiber. Fjern eventuelle resterende vand med en våd støvsuger. Tillad pool til tørre.

•Tag snavs og snavs fra pool med en stiv børste kost. Sand overflade i bunden af poolen til at slibe og niveau glasfiber for bedre flise vedhæftning. Ren pool bunden med en svamp, der er fugtet med acetone, derefter vente for pool tørre fuldstændigt.

•Measure længde og bredde af pool bunden med et bånd måle. Flere to målingerne til at bestemme det areal af pool nederst. Sørg for at du har nok glas fliser ark til at dække området.

•Applicer et tyndt lag på flise lim på bagsiden af den første flise ark, ved hjælp af en murske. Placer ark af fliser i hjørnet af pool-bunden mod væggen. Skære igennem trådnet med en hobbykniv til at fjerne enhver unødvendig fliser og gøre arket passer form af pool nederst.

•Sæt flise mere ark langs bunden af poolen, butting arkene tæt sammen, indtil du har dækket hele overfladen. Skær den trådnet til at passe efter behov. Vent en time for limen tørrer.

•Applicer en perle af caulk langs kanten af flisen overflade, hvor fliserne mødes pool vægge.

•Applicer caulk at alle flise leddene i en 5-af-5-fods sektion af den flisebelagte overflade. Skubbe caulk dybt ind i leddene med en cementmørtel float. Fjern overskydende caulk fra overfladen af fliser med en klud. Fortsætte med at anvende caulk, arbejder sektion af sektion, indtil du fylde alle de flise fuger.

•Rengør caulk med en køkken skrubber og mild flydende sæbe. Skyl den sæbevand rester fra flise overflade. Ren overfladen af de installerede fliser ved hjælp af en 50-50 blanding af eddike og vand.

•Følg den samme installationsproces til flise væggene i poolen, arbejde din vej opad fra pool bunden til puljens vandlinjen. Placer perler af caulk på siderne af væggene hvor flisebelagte flader mødes. Tillad caulk to dage for at sætte før genpåfyldning poolen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com