Sådan bruges en vindmølle til magten et hus

October 10

Sådan bruges en vindmølle til magten et hus

Kraftoverførsel et hus med en vindmølle kan være let og omkostningseffektiv. Da vindkraft ikke er en ensartet kilde af energi, er de fleste vind-drevne hjem ikke helt afhængige af vindenergi. Vindmøller normalt som supplement til andre kilder af magt eller modregning mængden elektricitet, de tager fra Energinet. Ikke desto mindre vindkraft er et godt alternativ til ikkefornybare energi, og mange lande understøtter deres brug til boligformål.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale regering om særlige tilladelser eller forordninger vedrørende bolig vindkraft. Nogle gange, er det ulovligt at opsætte en struktur uden tilladelse, selv om det er på egenskaben husholdning; andre gange, stater har deres egne love om vindkraft eller energi-genererende kilder som vind eller sol el-generatorer.

•Indstil mængden af husholdningernes energi du bruger pr. måned ved at kontakte din energi udbyder eller ved at analysere din månedlige el-regninger. Tage særlige Bemærk af årstidens cykler og energi forbrug toppe, som vindmøllen skal være i stand til at levere energi nok til at dække disse perioder.

•Vælg en vindgenerator med kapacitet til at håndtere den samme mængde energi din husstand bruger på månedsbasis. At vælge en vindmølle med en større kapacitet kan koste dig flere penge uden en betydelig mængde af ekstra fordel.

•Decide hvis du ønsker at bygge en vindgenerator dig selv eller købe en allerede bygget. Afhængigt af størrelsen af generator og dit energibehov, kan du nogle gange bygge dit eget for en forholdsvis lille mængde af penge og spare en masse.

•Installer vindgenerator. Du kan enten installere vindgenerator selv, i hvilket tilfælde du skal bruge særlige elektriske værktøjer til at transportere energi fra vindmøllen til husholdningsbrug måleren, eller du kan outsource det til lokale teknikere velkendte ikke blot med teknologien, men også med de lokale love om vindmøller. Spørg din lokale regering om deres installationskrav.

Tips & advarsler

  • Spørg din lokale og statslige regeringer om potentielle tilskud eller rabatter relateret til beboelsesformål af vindenergi. Mange stater tilbyde en net-måling indstilling, hvor din måleren vil køre baglæns, som du generere din egen elektricitet, potentielt modregning al din energi samtidig stadig være forbundet til energinettet.
  • Sørg for at sammenligne de potentielle besparelser fra vindgenerator med omkostningerne ved vedligeholdelse og dets gennemsnitlige levetid. Kraftoverførsel dit hjem med en vindmølle, der giver mere energi, end du har brug for kan ende med at koste dig meget mere i sidste ende gennem dyre vedligeholdelse og unødvendig magt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com