Sådan holder Pink kornel blomster Pink

October 11

Sådan holder Pink kornel blomster Pink

Pink blomstrende kornel træer er et landskab pryd, at nå en højde op til 25 fod. Denne vifte af kornel producerer pink blomster i foråret med korrekt plantning og pleje. Den pink blomstrende Kornel er fortsat et attraktivt gennem efteråret sæson med løv, der forvandler en iøjnefaldende rød farve og produktionen af røde bær. Pink blomstrende kornel træer vokser bedst i USDA hårdførhed zoner 5-8 hvor vintrene er milde.

Instruktioner

•Vælge et område til at plante blomstrende Kornel, der har en godt afdrypning jord og sure pH-værdi. Teste jord pH før plantning for at kontrollere pH er 5.0 til 6,5. Plantning kornel i ordentlig jordtype holder træet sundt for blomstrende produktion.

•Plant træ i et hul, der er to til tre gange bredere og den samme dybde som rodklumpen. Arbejde lige dele af organisk kompost i fjernet jorden at forøge værdien jord næringsstoffer og bistå med vand dræne. Et godt afdrypning jord reducerer træ stress, der forårsager dårlig blomst produktion og farve.

•Indstil træet i plantning hul og pack forsigtigt jorden omkring rodklumpen. Anvende en generøs mængde af vand til jorden omkring træet for at fjerne luftlommer fra plantning. Fortsætte med at anvende vand en 5-gallon spand med vand til træet to til tre gange om ugen i den første måned. Dette vil fremme roden for et sundt træ med lyserøde blomster.

•Applicer en 3 - til 4-tommer lag af økologiske muld over rodknolden af træet. Forlade en 6-tomme rum mellem stammen og start af muld. Opdater barkflis hvert forår til at holde jorden fugtig for blomst produktion og pink farve.

•Fertilize pink blomstrende kornel hvert forår med en langsom frigivelse træ gødning. Bland gødningen i området muld over rodklumpen. En årlig gødning ansøgning arbejder for at holde træet sundt og fremmer blomst produktion og lyserøde blomster.

Tips & advarsler

  • Vand den pink blomstrende kornel efter plantning ved hjælp af en langsom drop metode. Bor en 1/4 tomme hul gennem den nederste kant af en 5-gallon spand. Anbring en spand under træet og fylde den med vand. Vandet bliver langsomt dryppe ned i jorden og absorbere omkring rodklumpen.
  • Tilføje jorden rock svovl til jorden før plantning kornel træet hvis pH er højere end 6,5. Ordentlig jord pH fremmer lyserøde blomster på træet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com