Sådan Fortæl Hvis din Pool pumpe er 110v eller 220v

October 11

Forbinde den forkerte strømforsyning til din pool pumpe kan resultere i alvorlige skader. Ved hjælp af forbindelse til 110v på en pumpe, der kræver en 220v forsyning kan resultere i din pumpe kører langsomt eller ikke arbejder på alle. Anvende en 220v forsyning til en pumpe, der har bør for en 110v kan input skade din enhed ikke kan repareres. Hvis du er montering en ny pumpe eller reparere en gammel en, det er vigtigt, at du etablerer den korrekte spænding før du tilslutter en strømforsyning.

Instruktioner

•Undersøg oplysninger etiketten til opstaldning af din pumpe til at finde den korrekte strømforsyning. Hovedparten af moderne pumper har et panel viser enhedens specifikation og modelnummer på kabinettet. Du bør kunne finde spænding på din pumpe her.

•Kontakt brugsanvisning og emballage der fulgte med din pumpe. Hvis du ikke kan finde en oplysninger etiket på din pumpe boliger, eller hvis det er blevet for slidt for at dechifrere, finde den originale emballage og brugsanvisning, der oprindeligt fulgte med din enhed. Dette bør indeholde oplysninger om spændingen du nødt til at anvende.

•Gather så meget information om din pumpe som du kan. I mangel af en informations-panel eller nogen original emballage eller papirarbejde, kigge efter serienumre ætset ind i kroppen af din pumpe eller eventuelle usædvanlige egenskaber. Du kan derefter kontakte din pumpe producenten eller den forhandler, der solgte det til dig for at få hjælp.

Tips & advarsler

  • Du kan teste din strømforsyning spænding med en volt meter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com