Sådan vedhæfte en elektrisk ovn til en væg

October 12

Der er to måder at forbinde elektriciteten til din brændeovn, installere en fire wire ledning, der kan sluttes til 240 volt stikkontakt installeret i væggen; den anden er at hårdt wire El-komfur til boksen elektriske i væggen. Hårdt ledninger ovnen gør ovnen vanskeligt at trække fra væggen, fordi du ikke kan fjerne den. Brændeovne tilsluttes direkte på væggen i nogle hjem på grund af alder af hjemmet og den oprindelige bygherre.

Instruktioner

•Kontrollér panelet vigtigste service at kontrollere breaker til elkomfur strømforsyning er slukket.

•Look for terminal blok dækslet på bagsiden af brændeovnen mod bunden. Fjern de skruer, der holder dækslet klemrække til komfuret.

•Stram skruerne på to halv-tomme squeeze stik vedhæfte dem til hver ende af en 6-fods stykke af halv-tomme aluminium fleksible conduit. Tråd en 7-fods stykke af 6/3 nonmetallic elektrisk kabel gennem kanalen.

•Tag center knockout fra en enkelt gang flad Firkantet kasse dækning. Fjern låsemøtrikken fra en af squeeze-stik. Tråd ledninger og stik gennem knockout og erstatte låsemøtrikken sikre stik på dækslet.

•Twist en rød ledning stik til den hvide ledning fra aluminium fleksible ledning, tilslutning til den hvide ledning inde i boksen elektriske beliggende i væggen bag komfur placering. Fortsætte med tilslutning af ledninger, sort til sort, rød til rød og grøn til grøn. Vedhæfte boks dækslet på boksen med kasse skruer.

•Thread aluminium fleksible conduit og ledninger gennem den runde knockout på bagsiden af ovnen ved siden af den terminal blok. Sikre stikket ved at dreje låsemøtrikken på stikket.

•Løsn terminal skruerne beliggende på klemmerække inde i ovnen. Skub den røde ledning under venstre terminal, den sorte ledning under den rigtige terminal og den hvide ledning under den midterste terminal. Spænd de terminal skruer med en skruetrækker eller en driver, en fjerdedel tomme møtrik.

•Bend kobberleder fra den grønne tråd ind i en lille krog med tænger. Krog ledning rundt grønne skruen på kroppen af komfuret og spænd den. Vedhæfte klemmerække dækslet på bagsiden af ovnen. Tænd komfur breaker tilbage inde i panelet service.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com