Hvordan at lave din Hybrid orkidé blomstre igen

October 12

Hvordan at lave din Hybrid orkidé blomstre igen

Orkideer bære lange, yndefulde blomsterstilke med åben og stablet blomstrer, og kan producere op til 10 blomstrer på én stilk. Blomsterne vare i flere uger men visne og falde af til sidst, forlader stilke nøgne. I stedet for at give afkald på orkide, trim stilk for at fremme ny vækst og blomstrer, og bruge de rigtige gødning for orkidé blomstrer. Sund orkideer producere et andet sæt af blomster med rettidig beskæring.

Instruktioner

•Deadhead orkidé blomstrer når de visner og fade. Øjeblikkelig beskæring giver orkidé mere tid til ny vækst og reblooming, mens deadheading "signaler" til orkidé, det skal producere nye blomster.

•Klippe stilk, afhængigt af sort og for Plantesundhed. Skåret af den øverste halvdel af stilken på Phalaenopsis og Dendrobium orkideer til reblooming fra den samme stilk. Gøre dette snit lige over frisk og ubrugt voksende fælles. Skære stænglerne på andre arter til lige over kronen for ny vækst. Hvis en stængel rådner eller tørrer og visner, skære det til lige over kronen, uanset arten.

•Sprinkle kanel over snittet til at helbrede det og forhindre infektion. Phalaenopsis og Dendrobium orkideer producere nye blomster på de resterende noder eller vokse nye blomsterstilke fra de højeste tilbageværende node. Andre sorter producere en ny stilk fra kronen.

•Skift til høj-fosfor 15-30-15 eller 20-20-20 vandopløselig gødning til at fremme ny vækst. Bland gødning på halvdelen eller en fjerdedel styrke til at undgå brændende orkidé, og anvende det som sædvanlig.

Tips & advarsler

  • Nogle orkideer rebloom mest effektivt med små ændringer i temperatur. Følg instruktionerne for din orkidé hybrid med hensyn til temperatur og lys eksponering.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com