Hvad er god blomster til fuld sol?

January 2

Hvad er god blomster til fuld sol?

Nogle blomster trives i en solrig blomsterbed. Andre vil i direkte sollys og foretrækker skygge eller halvskygge. Lær hvilke blomster at kigge efter, når du plantning en solrig blomsterhave. Finde sol-elskende blomster sorter og begynde at vælge dine blomster til fuld sol steder lige bortrejst.

Shasta Tusindfryd

Disse blomster kommer i en stor vifte af farver. Du kan finde alt fra hvid og gul til magenta, violet og orange. Mørkt løv beskytter jorden mod udtørring og de gør fremragende afskårne blomster.

Gul Alyssum

Dette er ikke den årlige alyssum, der vokser hurtigt ind i en mat. Det er mere af en flerårig busk, der er robust og trives på en solrig blomsterbed. Det er et groundcover og trives i stenede jord med lidt vand og god dræning.

Yarrow

Yarrow har feathery løv og høj, luftige blomster toppe. En tygget emulsion af Røllike blade er en gammeldags afhjælpe for bistik.

Lavendel

Lavendel trives på en solrig beliggenhed, med høje, duftende lilla blomster på stilke, der vokser tilbage år efter år. Plante lavendel fra starter, ikke frø, fordi det tager et par år før du ser din første blomster.

Solsikker

Selvfølgelig elsker solsikker fuld sol. Sorter af solsikker vokser fra 12 inches op til 12 fod høje og deres enorme blomstrer vil altid stå over for solen. Plant dem strategisk, fordi de kan ende med at skygge ud resten af din have.

Morgenfruer

Morgenfruer elsker fuld sol, og de er en naturlig myggebalsam for nogle insekter. Bland dem med din roser og tomater til at afskrække bladlus.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com