Sådan Bolt Toilet Tank til skålen

October 12

Sådan Bolt Toilet Tank til skålen

Et toilet kan vare i mange problemfrit år, men du kan beslutte at erstatte dit dateret stativ med en ny. Nogle nye toiletter kommer som et komplet kit eller stykker, der skal købes separat. Uanset hvilken type toilet du køber, er chancer tanken skal samles til skålen. Rust-resistente toilet tank bolte og møtrikker er brugt at parre de to stykker sammen.

Instruktioner

•Locate møtrikker og skiver på undersiden af toilettet tank og fjerne dem fra tank bolte, ved hjælp af en skruenøgle til at dreje mod uret. Afsat møtrikker og skiver. Spring dette trin, hvis dit toilet tank ikke har fabriksinstallerede bolte.

•Applicer gummi pakning fugemasse til overfladen af begge sider af toilet tank pakning. Line op bolt huller på hver side af pakningen og inlet hullet i midten af pakningen med tank monteringshullerne og inlet hul lige bag toiletkummen. Tryk på pakningen ind i position på toilettet.

•Øge toilettet tank og begynde at sænke det ind i position over toilettet. Linje op de fremspringende toilet tank bolte med hullerne i pakning og toilettet. Lavere tanken på plads, så boltene glide gennem hullerne. Line op monteringshullerne i bunden af tanken med hullerne i pakning og toilet, hvis din tank ikke har fabriksinstallerede bolte.

•Sæt et toilet tank bolt gennem hver monteringshul fra inde i toilet tank. Spring dette trin, hvis din tank har fabriksinstallerede bolte.

•Sæt en skive og møtrik over fremspringende gevindskårne ende af hvert toilet tank bolt på undersiden af toiletkummen. Spænd møtrikkerne med en skruenøgle, indtil tanken er niveau. Sikre nødder er stram nok til at få en vandtæt forbindelse, men ikke over stramme dem som i Kina, eller porcelæn tank kunne chip eller bryde.

•Kontrollér bunden af tank for utætheder efter vandforsyningen har været tilsluttet og tændt. Spænd møtrikkerne, efter behov, hvis en utæthed opdages.

Tips & advarsler

  • Må ikke forveksle sveden på ydersiden af toilet tank som en lækage. Et toilet tank fyldt med køligt vand i fugtige forhold kan svede og forårsage vand at dryppe fra ydersiden af beholderen. En speciel VVS ventil føjes til VVS forsyningslinjer på toilettet kan forhindre sveden, men det vil sandsynligvis skal installeres af en autoriseret blikkenslager.
  • Køb pakning fugemasse fra VVS levering butikker eller hjem forbedring Centre.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com