Sådan vedhæfte tagrende nedløbsrør til væggen

October 12

Sådan vedhæfte tagrende nedløbsrør til væggen

Downspout er den sidste brik af din tagrende run. Det guider vandet mod jorden og væk fra jeres hjem fundament, at forhindre vandpytter foran dit hjem og eventuelt vandskader til din kælder. Da nedløbsrør løber vinkelret på tagrenden, skal de være installeret på siden af dit hjem. Metal montering stropper holde downspout hus med minimal boring i enten dit hus eller downspout.

Instruktioner

•Sæt en tagrende albue til downspout stikket kommer fra sidst på skrabegangen. Vinkel albue mod siden af dit hus. Sikre de to stykker sammen med en 3/8-inch plademetals skrue.

•Hold en anden albue mod siden af huset, på den placering, det vil blive installeret. Denne albue skal være lidt lavere end den første albuen, så det lige stykke downspout mellem to vil være vinklet mod jorden.

•Measure afstanden mellem de to albuer. Tilføje ca 2 inches til denne måling for at tage højde for overlapning. Overføre denne måling til et stykke lige downspout. Skær downspout med en nedstryger.

•Skub en af de downspout ender i albuen, der er fastgjort til downspout stik. Fastgør andet albue til downspout's anden ende. Drive 3/8-inch metalplade skruer gennem forbindelser til at holde det lige stykke til begge albuer.

•Measure afstand fra andet albue til jorden og trække 5 inches. Overføre denne måling til et andet stykke af straight downspout og skære det med en nedstryger. Skub en af dets ender i den anden albue og sikkert det på plads med metalplade skruer.

•Center en montering rem bag downspout mellem 18 og 24 inches over jorden. Køre en skrue gennem bæltet og ind i dit hus til at holde det på plads. Hvis du har en mursten eller sten hus, markere den rem placering af sporing langs dens top- og bundkanterne. Næste, bore et pilot hul mellem de to linjer, ved hjælp af en hammer drill og murværk bit. Den smule diameter afhænger af størrelsen af skruer du vil bruge til at holde bæltet til huset. Hammer en væg anker i den pilot hul. Bæltet i linje med de linjer, du spores, og køre en skrue gennem bæltet og ind i væggen anker.

•Flyt 10 fødder op din downspout og Gentag trin 6, hvis det er nødvendigt. Hvis du har en en-historie hjem, behøver du kun én strop. Tryk på downspout mod huset. Fold den rem ender over downspout. Køre en 3/8-inch plademetals skrue gennem den rem ender og i downspout at holde remmen på plads. Gentag med nogen ekstra stropper.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttende briller, når du skærer nedløbsrør med en nedstryger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com