Terrasse dør blinde indstillinger

October 12

Terrasse dør blinde indstillinger

Terrassedøre kan præsentere udfordringer, når du vælger vindue behandlinger, men begrænsningerne, der også giver mulighed for sjov blinde muligheder. Du kan vælge en hård vindue eller en blød vindue behandling. Gøre gårdhave døren del af den større væg udsmykning ordning, eller give det sin egen blinds. Beslutte, om din prioritet er funktion eller mode.

Lamelgardiner

Overveje Lamelgardiner. Denne type af grundlæggende hårdt vindue behandling er ofte billige og praktiske. Du kan trække dem tilbage for at bruge dør eller åbne lameller til leje i lys samtidig bevare privatlivets fred. De lange lodrette lameller hænge af en stang, der er installeret over gårdhave døren.

Luminette

Vælg en Luminette, hvis du har et større budget, og hvis du ønsker et klassisk look. Luminette ligner lodret blinde i, at begge har lodrette lameller hang ved stænger. Men en ren og skær stof linjer begge sider af lameller på Luminette. Luminette blinds er en stor mulighed, hvis du har højt til loftet med windows over gårdhave døren. Du kan vælge at hænge Luminette over de øverste vinduer for at dække både vinduer og terrassedøre, bevare det lange udseendet af væggen.

Knivspids-læg forhæng

Give afkald på en hård vindue behandling og overveje en blød vindue behandling. Knivspids-læg gardiner hænge over en gårdhave døren. De består af en tunge draperier stof, hang på ringe, der glider på en stang. Du kan købe knivspids-læg gardiner fra de fleste afdeling og hjem butikker eller brugerdefinerede designere, eller du kan gøre dem selv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com