Hvordan til at deltage i paneler med plast leddene

October 13

Hvordan til at deltage i paneler med plast leddene

Vægpaneler fremstillet af plast og glasfiber med plast leddene gør det muligt at ændre udseendet af vægge i ethvert rum. Den plastik paneler er placeret på den aktuelle væg af et værelse, ændre udseendet af væggen. Oftest, bruges plastik paneler i brusere til at oprette en vandtæt system med ingen synlige sømme. Vide, hvordan man korrekt deltage i panelet stykker er vigtigt at sikre, at panelerne er tæt forbundet med hinanden, giver en vandtæt søm.

Instruktioner

•Læs manual for de plastik paneler til specifikke skridt du skal tage i installationen. Installationsprocessen kan variere afhængigt af producenten, så det er vigtigt du følger alle instruktionerne i manualen.

•Sæt paneler limen i en fugepistol. Skære tip off paneler klæbende tube med nytte klinge på en 45-graders vinkel.

•Spread lim på væggen hvor paneler vil blive installeret og skubbe i den første plastik paneler til væggen. Lad det første stykke af paneler tørre i mindst en time før fortsætter med at installere resten af paneler.

•Spread lim på væggen hvor det næste stykke af paneler vil gå på. Skub i det næste stykke af paneler i en vinkel i den plast joint i panelet installeret. Når den plastik paneler snaps ind i leddet, skubbe den tilbage mod væggen så det overholder lim på væggen. Lad panelet tørre i mindst 20 minutter før du installerer de resterende paneler, ved hjælp af samme proces.

•Sæt lim på sømme mellem hver paneler. Skub i trim fra paneler trim kit til limen. Ren overskydende lim med en våd svamp. Installer de resterende stykker fra trim-kit ved at følge vejledningen medtaget med trim kit. Lad den færdige paneler tørre i mindst 24 timer før udsætter det for vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com