De bedste baggård Citrus træer

October 13

De bedste baggård Citrus træer

Det kan være sjovt og spændende at gå til din baghave og indsamle mad til familien. Mange mennesker er i stand til at gøre netop det, og mere end sandsynligt spare lidt penge på dagligvarer i processen. Men for en mere unik oplevelse af voksende mad, prøve noget, der ikke er udført af alle--vokse et citrus træ. Der er mange sorter af citrus, herunder den populære orange træ, der vil tilbyde afgrøder af frugt til at bruge og dele med andre.

Valencia Orange

Den seedless Valencia orange er en stor frugt til baggårde. Den vokser hurtigt og appelsiner falder ikke fra træet hurtigt. De forbliver på træet venter på nogen til at samle dem i månedsvis. I modsætning til andre appelsiner bliver saften ikke sur i køleskabet.

Valencia orange træet når en højde på ca. 12 fod, så du kan nå frugten med relativ lethed ved hjælp af en kort stige.

Cumquats

Folk tænker ikke på cumquats ofte, men cumquat træ er en stor frugttræ i baghaven. Cumquats tilbyder bedre smag end limefrugter, og den hele frugt kan bruges til madlavning, endda skræl. En kort træ ca. 9 fod, du kan få de fleste af frugten uden selv ved hjælp af en stige. Nogle sorter såsom Nagami cumquat kan plantes i en gryde, så at du kan flytte det indendørs under barske vejrforhold.

Meyer Lemon

Meyer citron er den bedste citron træ i baghaven. Det vokser i koldt eller varmt klima, så det vokser godt i de mere nordlige stater. Det også konstant enten blomstrende, sætte frugt eller bladre i år, hvilket betyder, at det vil lægge på en vis året rundt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com