Plantageejer landskabspleje idéer

October 13

Plantageejer landskabspleje idéer

Landskabspleje med plantageejere tilbyder både design fleksibilitet og en enklere måde at have. Dyrkning af urter, grøntsager og blomster i plantageejere eliminerer behovet for at konstant luge en have. Plantageejere tilbyde større landskabsdesign fleksibilitet som du kan accent en perimeter, oprette et kontaktpunkt eller dot din ejendom med farve og løv.

Planter omdrejningspunktet

Oprette et fokuspunkt i din forhave med en plantageejer på en piedestal. Landskabspleje med piedestal plantageejere tillader dig at udnytte lodret plads som et center punkt med et blomsterbed eller rock haven spredt ud nedenunder. Efterligne formen af planter i blomst seng eller rock haven design. Hvis plantageejer skålen er ottekantet, skal du oprette en ottekantet formet haven med piedestal plantageejer i midten. Rock haver vil bedre fremvise blomster eller planter inde planter; et blomsterbed vil flyde som en udvidelse af fabrikken i plantageejer. Efterfølgende ivy eller petunias er gode valg for en piedestal planter som vinstokkene kan falde over siderne af plantageejer.

Plantageejer grænser

Oprette landskabspleje grænser ved foring rektangulære plantageejere langs længden af en gangbro eller en indkørsel. Rektangulære plantageejere ser også nice som definition for omridset af en terrasse eller dæk. Fyld plante med høj, strittende blomster såsom cannas eller mellemstore krydderurter som lavendel til at tilføje højden til grænsen design. Andre valgmuligheder omfatter lavtvoksende enårige begonier skaber en fuld højen af blomster i en rektangulær plantageejer og konstant farve hele sommeren lang. Plantageejere fyldt med lavtvoksende planter er mere kompakt og skabe en mere strømlinet kant langs en indkørsel eller gangsti.

Bænk træ plantageejere

Henlede opmærksomheden på et modne træ på din landskab med en plantageejer bænk bygget op omkring en træstamme. Suppleant en bænk med en plantageejer boks omkring omkredsen af træet. Landskabspleje tømmer er gode byggematerialer til dette projekt, som de er allerede meldug - og insekt-resistente. Stå tømmer lodret eller vandret, afhængig af den ønskede udseende af boksen plantageejer. For at opbygge en plantageejer boks, skære tømmer i de ønskede størrelser for bredde eller højde af plantageejer. Gør fire planter boks vægge ved at tilslutte sig tømmer sammen med 10-tommer træ negle. Deltag i vægge med træ negle gennem enderne af tømmer i hjørnerne. Byg fire plantageejer kasser til at passe på nord, syd, øst og vest punkter af træstamme. Tilslut plantageejer kasser sammen med landskabspleje timbers sluttet sig sammen til at gøre bænk sæder. Lodret landskabspleje timbers arbejde som understøtter for sæderne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com