Udendørs landskab belysning ideer

October 13

Udendørs landskab belysning ideer

Forbedre din landskab ved at indarbejde belysning i design. Funktionel og attraktiv lysinstallationer vil udvide din bolig fra vrangen ud og øge værdien af din ejendom. Belysning kan være funktionelle, dekorative eller en kombination. Før du køber inventar, overveje design virkningen du forsøger at opnå dit budget og shop i overensstemmelse hermed.

Fremhæve en struktur

Bruge en spotlight til at fremhæve et arkitektonisk element som en pergola eller hånd-bygget stenmur eller at henlede opmærksomheden på en interessant haven struktur som et springvand eller skulptur. Projektører kommer i forskellige størrelser med varians i styrke. Vælg en lys til at skalere til undgå overvældende struktur, selv for en lille struktur som et springvand. Projektører kan også bruges til at fremhæve ferie eller årstidens indretning.

Eco belysning

Efter en mulighed for øko-venlige udendørs belysning, overveje solar powered lys eller endda candlelight. Solar powered muligheder gør et glimrende valg for pathway belysning som de giver en blid blødt lys uden overvældende haven. Solar lys installeres nemt og kræver minimal vedligeholdelse; men for de bedste resultater skal du omhyggeligt placere solens lys. Installere inventar hvor de får så meget sol som muligt. Den mere eksponering, jo stærkere belysning.

Hængende lys

Tilføj en dramatisk og uventet touch til din udendørs landskab ved at installere lamper som kinesiske lanterner eller udendørs lysekroner. Hængning fixtures kan blive bundter sammen og hang ned fra grenene af et stort træ til at oprette et samlingspunkt og instant indsamling område i haven. Til terrasse eller dining rum, overveje at installere en lysekrone til funktionelle samlingspunkt i landskabet. Placer en tabel og siddepladser nedenfor lysekrone til en attraktiv alfresco spisning spot. Sørg for at bruge den passende ledninger til udendørs inventar, og begrave grimme ledninger for at undgå at distrahere fra æstetiske.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com