Hvordan til at neutralisere ascorbinsyre med bagepulver

October 14

Hvordan til at neutralisere ascorbinsyre med bagepulver

Ascorbinsyre, en form for C-Vitamin, er et vigtigt næringsstof findes primært i frugt og grøntsager. Bagepulver er en naturlig base sammensatte. Syrer er neutraliseret af baser, ligesom baser er neutraliseret af syrer. Enten sammensatte kan gøre skade på noget, der er svag til det. For eksempel, vil mange syrer misfarve eller endda ødelægge metal. Syrer kan skade huden eller tøj så godt, så at vide, hvordan at neutralisere dem kan spare dig problemer.

Instruktioner

•IDENTIFY flydende som ascorbinsyre; en stærkere sure materiale bliver ikke neutraliseret af bagepulver. Forstå, at du har at gøre med en syre og en base. Syrer og baser neutralisere hinanden naturligvis.

•Sprinkle bagepulver på ascorbinsyre. Dette vil forårsage en reaktion, hvor du vil se nogle sprudlende som ascorbinsyre og bagepulver tur til kuldioxid. Du vil bemærke, at du står tilbage med vand og salt, når den boblende aftager.

•Rengør op når de boblende finish. Når alle, der har forladt er overskydende pulver fra bagepulver eller en vandpyt neutraliseret, så er det sikkert at rengøre området som normalt. For at rengøre, bruge en tør klud til at tørre væk pulver og vand. Følge op med en sæbe og en anden tør klud til helt at rense området.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com