Sådan Control nål støbt på Blue Spruce

October 14

Blue spruce træer er modtagelige for en bred vifte af sygdomme, herunder en kaldet nål stemmer. Nål stemmer er en svampesygdom, der er forårsaget af Rhizosphaera kalkhoffii svamp og forårsager nåle af rødgran til at falde ned. Selvom blå Gran træer ikke er typisk dræbt af selv stærkt skadedyrsangreb, er deres udseende hårdt ramt. Kontrollerende nål Cast består i at fjerne inficerede underskoven og sprøjtning de resterende raske områder af træet med svampemiddel.

Instruktioner

•Rake alle blade og nåle under blå spruce træet og placere dem i en papirkurv taske til rådighed. Dette materiale er normalt inficeret med nål Cast svampen, som kan være sprøjtede op på træet når det er vådt.

•Prune fra nogen af grene, der gnider mod andre grene eller der er brudt. Dette forhindrer yderligere post af sygdommen i træet. Beskære træet, ved hjælp af en beskæring sav eller Beskæresave, og sterilisere værktøjer mellem hvert snit ved hjælp af en klud dyppet i denatureret alkohol. Det er ikke nødvendigt at beskære off alle nål-mindre grene. De vil genvinde efter behandling.

•Spray hele blue spruce træet med en flydende fungicid, der indeholder chlorothalonil eller en kombination af mangan og zink. Udføre behandlingen i foråret når nye grøn vækst opstår og nye nåle er halvdelen af længden af de gamle. Følg instruktionerne etiket for ansøgning detaljer. Koncentrere spray for det meste på de nye nåle.

•Respray hele spruce træet fire til seks uger efter den første fungicid ansøgning.

Tips & advarsler

  • Det tager typisk to års behandling for blue spruce træer til helt tilbagesøge nål Cast sygdom.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com