Hvordan man laver et træ tilfælde for et teleskop

October 14

Teleskoper afhænge af de præcise vinkler mellem spejle og linser til at give dig et klart billede. Virkning fra regnskabsmæssige eller hårdhændet behandling under opbevaringen kan banke dele ud af justering, forårsager spejle og linser til at være ude af fokus. Du kan forhindre dette ved forsigtig håndtering. En skum-foret, træ opbevaringstaske vil hjælpe Beskyt dit teleskop fra mindre bump og pandehår, så din næste stjerne stirrede session ikke vil være spildt på teleskop reparationer.

Instruktioner

Bygger boksen

•Collapse teleskopet ned så langt går og lægge den på et stykke af 1-tomme skum. Tegn et rektangel omkring teleskopet med en markør og carpenter's square, forlader 1/2 tommer skum omkring teleskop, inde i rektanglet. Spore omkring teleskopet. Måle højden af teleskopet, mens det liggende, hældet ved hjælp af et målebånd.

•Klippe din skum rektangel ud med en hobbykniv. Klip et andet rektangel af samme størrelse for toppen af boksen, plus en for hver tomme af teleskopets højde. Spore omridset af teleskop på alle, men to af skum rektangler og skære dem ud, ved hjælp af en hobbykniv.

•Klippe to stykker af 1/2-tommer krydsfiner af samme størrelse som skum rektangel, ved hjælp af en tabel så, for top og bund af sagen. Klip to stykker som lang som højden af teleskopet, plus 1 tommer, og så længe den lange kant af de øverste og nederste stykker, til siderne. Klip to stykker lige så lang som den korte dimension af top og bund, for enderne og bred som siderne.

•Applicer lim langs kanten af det øverste stykke. Læg den fladt på dit arbejdsoverflade. Passe et endestykke ene smalle ende af panelet top med dens hjørner, justeret til hjørner af øverst, og dens nederste kant flugter med ansigtet af det øverste panel. Søm gennem endestykke ind i kanten af toppen med tre 1-1/4-inch pin negle. Fastgør anden enden på samme måde.

•Applicer lim til opretstående kanter af to endestykkerne. Passe langsiderne på boksen med enderne flugter med endestykker og den nederste kant flugter med ansigtet af det øverste panel ansigter. Søm gennem dem ind i kanten af toppen og de to ender, et søm hver 4 inches.

•Applicer lim langs kanten af bundpanelet resterende og passe det ind i den åbne ansigt af din boks, således at dens udenfor ansigt er flugter med kanten af de side og ende stykker. Negle det sted, som du gjorde toppen.

Oprettelse af låget

•Indstil bordet så hegnet 1 tommer fra vingen og Sæt klingen så højt som det vil gå. Starte saven og køre boksen over bladet, skære en lang side, med toppen af boksen mod hegnet. Installere to 1-inch boks hængsler på denne lange side, bridging cut, to inches i fra hver ende. Vedhæfte hængsler med 1/2-tommer træ skruer i hvert hul.

•Klippe to ender og de resterende langside på bordet så på samme måde til at oprette en 1-tommer høj låg. Placer en krog lås midt på den lange side overfor hængsler, med krog fastgjort til låget del og i øjet på den nederste boks del. Brug de skruer, der kommer med lås til at fastgøre det.

•Læg en uklippet skum stykke i bunden af boksen, stak derefter skæres disposition stykker i oven på den. Anvende spray lim til de resterende uncut stykke og passe det ind i toppen af boksen. Indstille teleskopet til udskæring skum og lukker låget, placere krogen af låsen i øjet til at låse låget lukket.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com