Sådan fjernes mug fra bil tæppe

October 14

Sådan fjernes mug fra bil tæppe

Mug har tendens til at vokse på steder, der er varme, fugtige og mørke. Tæpper i bilen er en førsteklasses beliggenhed for skimmel til at vokse. Vi hoppe ofte ind i bilen med vores våd eller snedækket sko og derefter parkere bilen i garage om natten. Over tid, kunne din bil tæppe forvandle til en grobund for skimmelsvamp. Heldigvis, i modsætning til traditionelle husstand tæpper, tæppet i bilen ikke har et andet lag af udfyldning nedenunder for at slås med. Derfor, at dræbe og fjerne mug fra din bil er en forholdsvis simpel proces.

Instruktioner

•Brug et vacuum cleaner eller shop vac at afhente nogen store stykker af mug fra gulvtæppet. Smide din vakuum klar pose, så snart du er færdig med dette skridt til at forhindre Mugsporer breder sig ind i dit hjem. Hvis du brugte en shop-vac, tømme indholdet og fylde den med vand. Tilføj 2 til 3 tbsp. af blegemiddel til at dræbe enhver mug, der kan have klyngede sig til indersiden af din beholder.

•Opret en løsning ved hjælp af lige dele eddike og tabel eller havet salt og tilsæt 4-6 dråber af tea tree olie. Saltet virker som en skrubbe agent til at fjerne enhver plet, der var forårsaget af formen. Eddike og tea tree olie arbejde at dræbe de eksisterende skimmelsporer.

•Applicer din løsning til hele det ramte område. Brug din krat pensel og arbejde løsningen ind i tæppet. Tillade løsning til at suge ind i bil tæppe i cirka fem minutter til at give den eddike og tea tree olie tilstrækkelig tid til at dræbe eksisterende skimmelsporer.

•Anvend en våd eller fugtig klud til at fjerne løsningen fra gulvtæppet. Pat området tørt med et rent håndklæde. Brug en hårtørrer eller fan til at fremskynde tørring af tæppe. Når tæppet er tørt, kan du bruge din shop-vac til at opfange eventuelle resterende salt (hvis nogen) der var efterladt fra den rengøringsmiddel.

Tips & advarsler

  • Når tæppet er helt tørt, skal du placere en gummi eller vandtæt gulvmåtte ned. Dette vil forhindre vand og fugt, der er sporet ind i bilen fra dine sko fra siver ind i tæppet og fastholde nye skimmelvækst.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com