Hvordan til at blege dunpuder

October 14

Hvordan til at blege dunpuder

Puder kan få beskidt og misfarvede over tid. Hvis dine puder er lavet med materiale, men kan du spørge hvis blegning dem som du måske andre typer af puder er passende. Mens blegemiddel kan være skadelige for naturlige materialer såsom ned, kan en hurtig sættetid forlade din ned puder ser hvide igen, med minimal skade.

Instruktioner

•Kontrollér din iblødsætning løsning ved at føje en kvart kop af blegemiddel til en gallon af koldt vand. Gøre nok til at nyde din pude i under hensyntagen til, hvor iblødsætning vil forekomme. For eksempel, kan du nyde dem i badekarret eller vaskemaskinen.

•Soak dine puder i opløsningen for bare fem minutter, og sørg for alle dele af puder er omfattet i væsken. Dette vil tillade blegemiddel til at arbejde på nogen pletter og snavs på puder, plus dræbe enhver mider, der kan være til stede. Støv mider, i særligt, ligesom at gøre sig selv hjemme i sengetøj, herunder dunpuder.

•Tag puder fra opløsningen efter fem minutter er gået. Give dem en hurtig stigning i varmt vand og smide dem i vask. Tilføje et mildt rengøringsmiddel i det beløb, anbefalet på vaskemiddel flasken. Kører vaskemaskinen på skånsom indstilling hvis ikke vask puder i hånden.

•Air tørre din ned puder, efter at de har gjort vask. Når de er helt tørre, både inde og ude, kan du placere dem tilbage på din seng for skik.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com