Hvad farverige blomster kan jeg plante udenfor, at kaniner ikke spiser?

January 7

De fleste gartnere ved, hvor udfordrende det kan være at holde kaniner fra deres blomster. Sulten kanin spise på blomstrer i flere blomsterarter. Endnu ved kaniner for at undgå visse blomster, fordi de gør dem syge. Det er disse typer af blomster, som du kan generelt plante udenfor uden bekymring for, at kaniner spiser din blomstrer.

Impatiens

Kaniner kan ikke lide impatiens, fordi de gør dem meget syge, hvis det indtages. Disse anlæg-producerende blomster vokse op til 12 inches høj. Impatiens har brug for jord med god dræning og skyggefulde områder til at vokse. De producerer blomstrer i flere farver, herunder lilla, rød, hvid, gul, pink og violet.

Blåkvast

Kaniner spiser ikke Blåkvast. Blåkvast plante blomster om foråret og fortsætter med at blomstre indtil ankomsten af den første frost. Det er en kondenseret plante, der vokser i klynger, 8 tommer. Det producerer pink, lavendel, pink og hvide blomster. De har brug for fuld sol og jord betingelser, der giver mulighed for god dræning.

Lambs ører

Lamb's ear er en flerårig plante, som kaniner normalt ikke spiser. De vokser i foråret. Den kan nå op til 18 inches høj. Det foretrækker områder i delvis skygge og har brug for jord med god dræning. De producere blød, fuzzy vedhæng formet som ører og lavendel blomster.

Vinca

Vinca er en let-pleje plante, der har bør for masser af sollys. Det er en hårdfør plante, som tolererer betingelser af tørke. Det er velegnet til de fleste jordbundsforhold, men foretrækker jord med sure egenskaber. Det producerer lyserøde, hvide og røde blomster. Vincas er højere planter, der kan nå op til 2 fod høje. Kaniner generelt undgå vincas.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com