Hvordan at få limen ud af plastik briller

October 14

Hvordan at få limen ud af plastik briller

Briller tillade dem med mindre end perfekt syn at se verden omkring dem mere klart og skarpt. De er generelt tilgængelige med enten plast eller glas linser. Ifølge refraktive kilde er plast det bedre linse valg da det er lettere og mindre dyre derefter glaslinser. Lim kan skade nogen form for briller, når det kommer i kontakt med linser. Med hurtig handling og de korrekte værktøjer, kan du fjerne lim uden at skade de plastik briller.

Instruktioner

•Fyld en lavvandet beholder eller vask med varmt vand. Tilføje flere dråber opvaskemiddel til varmt vand og bland indholdet sammen med hænderne. Placer de plastik briller i sæbevand. Vær sikker på at oversvømme området med lim i vandet og lad det trække i 10 minutter. Forsigtigt aftørre den blødgjorte lim med en blød klud. Lad briller sættetid i flere minutter, hvis du har svært ved at fjerne limen. Skyl linserne ren og tør med en mikro-fiber klud.

•Fyld en lille skål med acetone. Dyppe spidsen af en vatpind i acetone. Forsigtigt gnide limen ud af plastik briller med en fugtig vatpind. Skyl acetone straks ud linserne og tør med en mikro-fiber klud. Hvis de blev efterladt i en længere periode, kan acetone opløses eventuelle belægninger til stede på de plastik briller. En sikrere opløsningsmiddel er kendt som nitromethan, som findes i de bonders på mange hobby og håndværk butikker.

•Dampen en ren, mikro-fiber klud med vand-fortrænger spray og forsigtigt gnide limen ud af plastik briller. Fortsætte gnide--mens anvendelse mere vand-fortrænger spray hvis nødvendigt--med klud til flere passerer indtil du har fjernet alle spor af limen. Skyl de plastik briller ren med cool, rindende vand og tør efter med en ren mikro-fiber klud.

Tips & advarsler

  • Du kan finde acetone i mange kommercielle neglelak flyttefirma.
  • Overvej at tage din plast briller til en monokel center og har lim fjernet professionelt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com