Organisationen i en Carport

January 8

Organisationen i en Carport

Carporte giver beskyttelse fra elementerne, som regel til en lavere pris end en lukket garage. Manglen på vægge kan gøre opbevaring og sikkerhed udfordrende, men kreative løsninger holde ejendele organiseret og sikkert.

Typer

Varer, der normalt opbevares i carporte omfatter havemøbler værktøjer, sportsudstyr, forvokset tøj og årstidens indretning. Dyrt, bærbare elementer skal opbevares inde i huset eller i et aflåst skab i en carport.

Løsning

Carporte har som regel en fælles mur med hus. Tilføje en pind bord til denne væg til opbevaring af haveredskaber og sportsudstyr. Tilføj hylder øverst for at holde placeringer af tøj og indretning. Genbruge gamle køkkenskabe ved at installere dem langs carport væggen for at holde mindre varer.

Overvejelser

Fordi en carport ikke kan være låst som en garage kan tage særlig pleje af store, dyre elementer såsom en plæneklipper eller cykel. Installere en låsning opbevaring skur bag på carport for værdifulde genstande.

Advarsel

Holde alle farlige stoffer såsom ukrudt killer, maling fortynder eller pesticider utilgængeligt for børn. Hvis det er muligt, gemme dem i et aflåst skab med rigelig ventilation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com