Sådan Stop din vask fra dryppende

October 15

Sådan Stop din vask fra dryppende

De fleste dryppende dræn lider af en gammel, forkert størrelse eller beskadiget SKIVE. Vaskemaskinen komprimeres mod vandventil til at forhindre vand i at undslippe vandhanen, når det er slukket. En svag seal vil så vandet kan dryppe fra vandhanen, men udskiftning af vaskemaskinen sikrer, at du har en tæt forsegling. Hvis din vask har to separate varmt og koldt ventiler, kan du nødt til at erstatte to skiver. Endog så vil stop drop sikre at du ikke mister penge til en stabil drop fra din vask.

Instruktioner

•Shut vandforsyningen under vasken eller på de vigtigste levering af dit hjem. Når vandet er slukket, Tænd vandhaner til at lette presset på linjerne. Når vandet stopper, kører, er linjerne tom. Dække afløbet med en vaskeklud eller klud til at sikre du ikke mister små stykker ned i afløbet.

•Tag hane håndtag. Dette kræver ofte, at fjerne en kasket og en skrue, så lirke ud af hætten og bruge en skruetrækker, hvis nødvendigt. Hvis det blot har en skrue-off-top, bruge en skruenøgle til at fjerne håndtaget. Smøre alle samlinger, der ikke Flyt nemt.

•Løsn møtrikken, der holder vandhanen stilken eller patronen på plads. Dette kan kræve brug tænger eller en skruenøgle til at fjerne møtrikken, men pas på ikke at fratage eller ar metal, fordi så du bliver nødt til at erstatte mere end blot en spændeskive. Smøre alle samlinger, der ikke Flyt nemt. Løft stilken. I bunden af stilken er Skive, den sandsynlige årsag til dit drop.

•Tag vaskemaskinen eller hele stammen til en hardware butik for at købe en udskiftning skive. At tage det hele stilk og vaskemaskinen tillader dig at sørge for, at du køber den rigtige del.

•Fjern den gamle vaskemaskine fra stilken. Lejlighedsvis en skrue holder vaskemaskinen på plads, så fjern skruen og sæt den til side. Udskifte den gamle vaskemaskine med den nye skive på stilken, og vedhæfte skruen, hvis nødvendigt. Erstatte stilk inde i vandhanen, spænd møtrikken over det at holde det på plads, og vedhæfte hane håndtag. Gentag hvis nødvendigt for en anden hane håndtag.

•Åbn vandhanen og fjern rag fra afløb. Gradvist dreje vandet tilbage på i vasken. Forlade hane på indtil vandet flyder frit og al luft er fjernet fra rørene.

Tips & advarsler

  • Hvis det ønskes, tage billeder eller gøre noter af vasken komponenter, når du tager dem fra hinanden til at sikre, at du sætte dem sammen igen i den rigtige rækkefølge.
  • Hvis du opdager skader på dele af vandhanen stilken eller patronen, skal du muligvis udskifte ekstra dele. Konsultere en blikkenslager eller en isenkræmmer salgsrepræsentant for at sikre, at du får de korrekte udskiftninger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com