Hvordan at justere en dør, der har afgjort

October 15

Som et hus afregner, kan du begynde at lægge mærke til problemer med døre. Døre kan ikke lukkes korrekt, swing åben på deres egen eller undlader at låsen. Mellemrummet mellem døren og jamb, "afsløre", bliver ujævn. Problemet ligger hos de side jambs bevæger sig ujævnt. Nogle gange kan du justere hængslerne lidt at lave døren, andre gange dør jambs har brug for justering. I svære tilfælde, skal du muligvis niveau hus, hvorefter du kan beskæftige sig med dørene.

Instruktioner

Hængsel justering

•Indstil hvilke måde at justere døren. Kløften mellem døren og den øverste jamb udvider som det nærmer sig låsen-side jamb når den nederste hængsel kræver justering. Den samme plads indsnævrer på låsen-side, hvis den øverste hængsel kræver justering.

•Sæt punktet af skruetrækker på bunden af en hængslet pin og push up. Et par blide tryk med en hammer vil hjælpe hvis benene stick. Fjerne alle knappenåle og fjerne døren.

•Løsn hængslet blade fra døren jamb med skruetrækkeren. Fjerne nederst og midterste blade til at justere døren op og de øverste og midterste blade til at justere døren ned. Det er sjældent nødvendigt at justere både top og bund blade.

•Trace disposition af hængsel mortise på døren jamb på pap med blyanten. Skæres skitsen og placere udskæring i hængsel mortise. Mortise er skåret ud i den jamb hængsel blad passer ind i rummet. Gøre tre udskæringer til at justere døren - to til toppen eller bunden og én for midten.

•Sæt to udskæringer i øverste eller nederste hængsel mortise og en i den midterste mortise. Punch skruehullerne gennem med Philips skruetrækker. Placer hængsel bladene over udskæringer og skrue dem tilbage på plads.

•Indstil døren tilbage i åbningen og passe hængslet blade sammen. Tryk hængseltappe på plads i toppen af hver enkelt hængsel og kontrollere dørens justering.

Jamb justering

•Fjern de stifter, der holder hængslet blade sammen og fjerne døren. Slip spartel bag døren beklædning--wall støbning omkring ydersiden af dørkarmen-- og forsigtigt lirke det løs. Sted en flad bar bag støbning og fjerne det helt. Fjerne lister fra både indersiden og ydersiden. Markere side jamb steder på væggen over døren. Markere højden af det øverste jamb på væggen på begge sider af døren.

•Klippe negle, der holder døren jamb til væg indramning med de frem-og tilbagegående så placeret mellem døren jamb og kilerne rummet jambs væk fra væggen indramning. Holde den jamb kanter flugter med væg overflade under hele proceduren.

•Sæt to-fods niveau mod toppen af jamb og hæve låsen-side jamb eller hængsel-side jamb med shims indtil den øverste jamb er niveau. Placer de fire-fods niveau mod hængselsiden jamb at kontrollere det er stadig niveau. Placer afstandsstykker mellem hængselsiden jamb og rammen væggen i nærheden af hængslerne til at justere den om nødvendigt.

•Sæt en færdig søm selvom jamb og shims til væg indramning i nærheden hver hængsel til at sikre hængsel side jamb. Kontrollere låsen-side jamb med fire-fods niveau og eventuelt justere med shims. Sted, en færdig søm gennem låsen-side jamb og i udformningen, men forlader hovedet udsættes for mulig fjernelse.

•Measure mellem de diagonale hjørner af jamb, fra øverst til højre nederst til venstre, og øverst til venstre til nederst højre. Måle jamb stykker, ikke åbningen. Hvis målingerne er ens, er åbningen firkantet. Hvis ikke, foretage justeringer til låsen-side jamb at gøre pladsen åbning. Måle afstanden mellem låsen-side jamb og hængsel-side jamb på toppen og bunden af døren. Flytte bund lås-side jamb ind eller ud i overensstemmelse hermed ved hjælp af shims.

•Nail låsen side jamb til væg indramning med finish negle når du er tilfreds dør jambs er plumb, firkantede og niveau. Placer døren tilbage i åbningen på sine hængsler og kontrollere handlingen dør. Foretage mindre justeringer til jambs ved hjælp af shims med døren på plads. Geninstallere døren kabinet med finish negle og negle casing at døren jambs og væg indramning. Døren tarme hjælper med at holde døren jambs i korrekt justering.

Tips & advarsler

  • Tjek døren jamb for plumb på bredt, inde ansigter af døren jamb og mod ydersiden, smalle kanter af jambs. Begge målinger skal være plumb - lodret plan.
  • Fjern søm fra døren tarmene ved at trække dem ud af bagsiden af kabinettet med en tang, som forhindrer skader til huset.
  • Brug en plan for mindst 4 fødder længes efter de lodrette målinger. Et niveau kun foranstaltninger for plumb eller niveau langs længden af niveauet. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en lang lineal mellem niveauet og døren jamb at udvide niveau og tjekke for plumb.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com