Sådan installeres asfalt helvedesild Over en Metal-dalen

October 15

Sådan installeres asfalt helvedesild Over en Metal-dalen

Et tag-dalen er et område, hvor to tilstødende tag sektioner mødes---normalt på en 90-graders vinkel. Vandafstrømning kanaler ind i denne dal fra begge tag dele, hvilket gør det særligt modtagelige for utætheder. For at beskytte taget fra utætte på denne naturlige hulvej, er metal flashing lagt med en blød kurve i dalen og over højderyggen, på toppen af sort filt underlag og under asfalt helvedesild. Det er naglet på kanterne på både tag sektioner. Asfalt helvedesild kan installeres over et metal valley på flere måder; to metoder er beskrevet her.

Instruktioner

•Shingle i en kontinuerlig række på tværs af dalen. Med denne metode, er metal-dalen skjult af helvedesild, udført af shingling i én retning fra ét tag afsnit kun.

•Applicer sort tag fugemasse henover midten af dalen at forsegle helvedesild--snarere end negle--- og søm kun på kanten af dalen, med en ekstra lodret linje af fugemasse mellem neglen kanter og valley center.

•Beskyttelseshætte til at klikke et vandret kridtstreg på afsnittet tag forbi valley til at line op din helvedesild og holde dit rækker i overensstemmelse med dalen vinkel.

•Alternativt skal der foreligge rullesten både tag sektioner fra de ydre kanter at møde lige over dalen. Køre en lodret perle af sort tag fugemasse på metal inden for et par inches af kanterne, placere helvedesild og søm dem kun i området mellem fugemasse og metal kant. Midt i en dal er aldrig naglet og er altid beskyttet af fugemasse.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg fra tagryggen til bunden af dalen på begge sider af dalen kurve. Skær langs linjen kridt med din hooked blade, til at afsløre metal-dalen. Bredden af dalen er et æstetisk valg; Du kan foretrækker en smal 4-6 tommer dal eller en bredere valley for større brugervenlighed taget kuld afstrømning. Udvide dalen på den nederste kant til at forhindre vand eller is build-up.

Tips & advarsler

  • Altid grundigt forsegle dale med tag fugemasse. Aldrig søm ind i dalen eller forbi perle af fugemasse. Vand vil finde sin vej ind i hver ubeskyttede søm hul eller sprække. Må ikke bekymre dig om at bruge "for meget" fugemasse.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com