Planter, der går godt med dronning Palms

October 16

Dronning palm (Syagrus romanzoffiana) vokser op til 50 fod høj med en 25-fods spredning. Denne palm blomstrer med prangende hvid til grå blomster, og har stedsegrønne blade, der vokser op til 3 fod lange. En hurtigt voksende træ, dronning palm er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9B til 11. Det vokser bedst i websteder med fuld soleksponering og veldrænet, sure jord. Vælg følgesvend planter med lignende kulturelle behov og hensyntagen til den lys skygge, at dronning palm baldakinen kan oprette.

Buske

Buske giver definitionen i landskab nær en dronning palm. Allehånde banan busk (Michelia Doltsopa x Figo "Allehånde") vokser fra 10 til 15 fod høje og trives i veldrænet, rig, sure jord og fuld sol til halvskygge. Det vokser godt i containere og blanke, mørkegrønne stedsegrønne blade. Banan buske blomstrer med aromatiske, gule og Bourgogne blomster fra foråret gennem tidlig sommer. De er hårdføre i zoner 9 til 10.

Dværg poinciana (Caesalpina pulcherrima) er hårdfør i zonerne 9B til 11 og vokser godt i fuld sol til delvis skygge og veldrænet jord. Denne tætte stedsegrønne normalt vokser til omkring 10 fod høj og bred og producerer prangende røde, orange og gule blomster hele året. Dværg poincianas vokser hurtigt og har tornede grene.

Jorden dækker

Jorden dækker udfylde tomme rum under en dronning palm og holde jorden på plads med deres rodsystemer. Twinflower (Dyschoriste oblongifolia) vokser fra 6 til 12 inches høj og breder sig ind i en tyk, blomstret tæppe. Twinflowers blomstrer med attraktive, bleg lilla blomster gennem året, selvom dens mest produktive blomstrende sæson er forår. Hardy i zoner 8-11, denne stedsegrønt bunddække foretrækker sol til halvskygge og sur, sandet, veldrænet jord.

Skyggefulde steder under dronning palm, plante bromeliads (Aechmea distichantha). Denne hårdføre staude har blå-grønne, roset-formet blade og producerer høje stængler af dramatiske røde blomster i foråret. Det foretrækker delvis skygge og veldrænet, fugtig jord. Bromeliads er hårdfør i zonerne 10 til 11 og vokse til 3 fod høj,

Stauder

Stauder leve og blomstre i mindst tre år. Scarlet salvie (Salvia coccinea) vokser godt i fuld sol til delvis skygge og veldrænet jord. Det tåler sure jordbund og er hjemmehørende i Florida. Hardy i zoner 7 til 11, denne 4-mund-høj staude blomstrer i lyse rødt, hvidt og pink gennem foråret, sommer og falder.

Heliconias (Heliconia spp.) er hårdfør i zonerne 10 til 11. Disse forskellige stauder spænder fra 2 til 15 fod høje og trives i fuld sol til delvis skygge og veldrænet jord. De spredes hurtigt og producerer voksagtig, tropiske udseende røde, orange og gule blomster gennem foråret og sommeren. Heliconias producere god blomster til opskæring.

Etårige planter

Etårige planter kun lever for en vækstsæson men producere langvarige blomster. Den Persiske eller tysk violet (Exacum affine) trives i veldrænet, delvist overdækket sites. De producerer blå blomster med gule centre, og i varmere klimaer, kan overføres på forskellige tidspunkter i løbet af året. Persisk violer vokse fra 6 til 12 inches høj.

Lisianthus (Eustoma grandiflorum) trives også i delvis skygge og veldrænet jord. Denne årlige vokser til 15 inches høj og producerer prangende lilla blomster. Det har attraktive, blå-grønne blade og breder sig til 12 inches lang. Lisianthus er skadedyr resistent og tendens til at selv frø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com