Hvordan man laver Swag vindue behandlinger

January 11

En swag refererer til et vindue behandling, der er draperet eller loopes over gardinstang snarere end sikret af faner eller en rod pocket. Swag vindue behandlinger tillade dekoratør mere frihed, når det kommer til markedsføring, da det er løs og kan være bundet i dekorative knob, afkortet eller forlænget eller bruges til at pynte på eksisterende paneler. Swag vindue behandlinger kan købes, men er meget enkelt lavet fordi de kun kræver en lige søm med nogen putter eller indsamler til at skræmme en novice kloak.

Instruktioner

•Indstil hvor længe du vil have din swag at være ved at måle vinduet bliver det. Måle langs toppen og ned begge sider (hvis du swag til at hænge på begge sider, hvis det vil hænge på én side kun, foranstaltning kun denne side). Til disse maalinger skal tilføje mindst 24 inches for materielle godtgørelse i looping og draperinger.

•Vælg materiale, som er bøjelig og forhæng nemt. Undgå alt, der er for stiv, som lærred, denim eller tunge brokade. Nogle af de bedste materialer, swag behandling er; silke eller faux silke, rayon eller ren polyester. Husk på at du vil have at hem noget du køber, så hvis du ikke er sikker i din syning færdigheder, undgå noget, er alt for stejle.

•Klippe materiale til de forudbestemte målinger og jern kanter i 1/4 tommer, som forberedelse til hemming. Fastgør kanter med lige ben, hvis nødvendigt.

•SEW en straight hem 1/8 tomme fra kanten hele vejen rundt i materialet. Fold materialet i igen, denne gang 1/2 tommer. Jern kanter for at hjælpe fold lå fladt og fastgør med lige ben, hvis det er nødvendigt. Sy en anden lige søm 1/4 tommer i fra kanten af det materiale, at fjerne pins, som du går.

•Drape swag dekorativt over gardinstang ved looping det løst og giver overskud til at hænge ned ene eller begge sider. Du kan også drapere dine swag ved at tillade midten af swag til at hænge ned jævnt foran stang, mens enderne er gemt dekorativt bag bagsiden af stangen til at holde det på plads.

Tips & advarsler

  • Det er bedre at få mere materiale, end du tror, du har brug for hvis du ombestemmer dig om længde, eller laver en fejl. Det er nemmere at skære end at tilføje på. Før skæring eller hemming dit materiale, skal du prøve det af på gardinstang for at sikre dine målinger er korrekte. Eller du kan tage en billig stykke materiale og klippe det til din måling og prøve det af, før du bruger penge på dyrere materiale.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com