Hvordan til at identificere mahogni træer

October 17

Hvordan til at identificere mahogni træer

Mahogni træer, som er kendt for Botanisk som Swietenia macrophylla, er enorme baldakin træer, der er medlemmer af familien Meliaceae. Mahogni træer er også almindeligvis omtales som Honduras mahogni, Storbladet mahogni, caoba og ægte mahogni. Højt værdsat tømmer-træer har oprindelse i de nordlige regioner i Sydamerika (Amazon-området), landene i Mellemamerika og Mexico, og er også udbredt i hele Stillehavet, det sydlige Asien og Vestafrika. Træet bruges til at gøre alt fra musikinstrumenter og møbler til kabinetter og både. Flere karakteristiske træk er nøglen til korrekt identifikation af mahogni træer.

Instruktioner

•Være opmærksom på størrelsen af træet. Disse stedsegrønne træer er generelt mellem 100 fødder og 115 fod høje. Lejlighedsvis, i naturlig regnskov indstillinger, kan mahogni træer nå højder af 150 fod og højere. Stammerne af træer kan også have diametre af mere end 6 fod (placeret lige over de store basal støttepiller).

•Observe de uanselige blomster af træet. Mahogni-træet unisexual blomster er små og hvide i farven. Blomsterne er placeret i store, forgrenede toppe, der er mellem 4 inches og 8 inches i længden.

•Analyze træ. Hvornår nyligt cut, kan mahogni træ vises i en række forskellige farver, herunder lyserødt, rødlige, gullige og laksefarvet. Som træet bliver mere moden, træet kan gradvist ændre til rødlig-brun eller mørk rød. Træet kan variere fra sikringsanlæg korn og ensartet krøllet, bølget eller glat i teksturen. Korn uregelmæssigheder inde i træet kan ofte resultere i interessante tal som mottle og fiddleback.

•Look på bladene. Mahogni træ efterlader alle ansigt alternative retninger, og består af mellem fire og seks brochurer. Bladene er normalt mellem 15 inches og 20 inches lang, mens foldere er mellem 3-1/2 og 7 inches i længden. Løvet er glat og hårløs, hvilket betyder, at det er helt fri for enhver fremskrivninger eller hår.

•Være opmærksom på frugten. Frugten af den mahogni træ er grålig-brun farve, som regel med en glat tekstur. Frugten kan lejlighedsvis, har nogle vage vorte-lignende stigninger dækker den. Tykkelse af de lille frugt varierer fra mellem 1/5 og 1/3 af en tomme. Frugten er kendt som "himlen frugt" skyldes, at det ser ud til, mens på træet, Hæng opad.

Tips & advarsler

  • For endnu nemmere identifikation, hvis det er muligt, er det nyttigt at observere træet i person i modsætning til billeder eller på video.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com