DIY: Hvordan du planlægger et skur

October 17

Hjem forbedring butikker tilbyder skure, der er bygget og klar til at blive købt. Men omkostningerne er undertiden ganske pebret. Hvis du har træbearbejdning færdigheder og erfaring med udendørs konstruktion, kan du muligvis bygge din egen stald. Ikke alene er dette en billigere løsning, men du vil have en følelse af realisering, når du er færdig. Hvis du beslutter at tage denne rute, så sørg for har du en handlingsplan på plads.

Zoneinddeling og koder

En af de første ting du skal gøre, er Tjek din lokale bygningsreglementer. Hver kommune er forskellige. Med dette i tankerne, zoneinddeling koder vil ændre afhængigt af hvilken bydel du bor i. Der kunne være koder i dit område, der vil diktere højden og bredden af skuret. Der kan også være retningslinjer for placeringen af skuret, mere specifikt hvordan lukke skuret kan være lokale utilities eller ejendom linjer.

Du kan også nødt til at trække en byggetilladelse, før du kan begynde byggeriet. Oftest, er en tilladelse nødvendig, hvis skuret er betragtes som en permanent struktur. Skuret kan anses for permanent, hvis gulvet i skuret er konkret. Hvis skuret er bygget på skinner, det kan ses som en midlertidig struktur og falder ind ikke under de samme strenge retningslinjer. Gør dit hjemmearbejde og finde ud af hvad din lokale regering anmodninger. I nogle tilfælde kan du nødt til at trække godkendelsen og giver mulighed for en bygning inspektion.

Beliggenhed

Når du afgøre de juridiske konsekvenser og om du har brug at trække en tilladelse, begynder at kortlægge den nøjagtige placering for skuret. Du kan har en ideel beliggenhed til at konstruere din stald, men tager hver plads til nøje overvejelse.

Se først for fast grund. Du ønsker ikke at bygge et skur på blød jord. Dette kan skabe problemer med struktur og forårsage skiftende. Dette gælder især, da årstidernes skiften. Selv om området bliver en masse sne eller regn, kunne jorden få blødere og true grundlaget for skuret.

Også, tænke på den mest gavnlige placering til din stald. For eksempel, vil du have skur i nærheden af dit hjem eller indkørsel? Hvis du gemmer udstyr, der skal flyttes, vil at få din bil eller lastbil så tæt på skuret som muligt være en stor tidsbesparelse. Hvis du planlægger at skuret bliver mere funktionel, overveje at placere det i betragtning af huset. Du kan altid beundre dit handy arbejde fra en stue vindue.

Endelig overveje at opnå en landmåler kort af din ejendom. Find placeringen af underground utilities, såsom vandledninger eller gasrør. Bygge et skur over disse værktøjer kunne være skadeligt hvis byen hver behov at få adgang til dem.

Bygning

Bygge et skur er meget som at bygge et lille hus. Der er flere forskellige planer og tegninger du kan finde der passer til dine behov og smag. Din stald kan have en enkelt dør eller en garageport, hvilket gør det lettere at flytte plæneklippere eller traktorer ind og ud.

Du kan også tilføje en række forskellige windows og taget af dit valg. Taget kan være en A-frame eller et fladt tag. Med flade tage, Sørg for, at der er en slags drænsystem så regnvand ikke indsamler på taget. For meget vand indsamling på taget kan føre til problemer med tør rot.

Uanset hvad ser du beslutter dig for, der er to fælles stald fundamenter. Den nemmeste fundament er bygget på træ skids. Til skuret er udgravet og derefter et lag af grus er sat. Et gitter af trykimprægneret træ er derefter bygget over grus. Nettet bliver i lige længder på hver side, afhængig af udseendet af skuret. Gulvbrædderne er naglet og vægge er konstrueret fra bunden af skinner.

Du kan også bygge en stald på en betonplade. Er udgravet og trykimprægneret krydsfiner stykker samles langs kanten af området. Disse krydsfiner stykker danne dimensioner af skuret. Inde omkredsen, en mesh ledninger er fastsat og derefter et lag af beton. Væggene bygges derefter rundt på gulvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com