Forskellen mellem hørfrø & hørfrø

January 13

Du har måske hørt vilkår "hørfrø" og "hørfrø" (eller deres tilsvarende olier) kastet rundt i TV-reklamer og helsekostforretninger. Disse to begreber faktisk henvise til den samme plante, selv om hvert produkt har sin egen kommercielle anvendelsesmuligheder og fordele, ud over forskellige præparater.

Hør

Hørfrøolie og hørfrø olie er presset fra hørplanten, som kan være opstået i Egypten. Gamle egyptere anvendte den hørplanten til medicinske og ernæringsmæssige formål, ifølge University of Maryland Medical Center. Den olie, der resulterer fra presning af frø er benævnt hørfrøolie. Hørfrøolie er brugt som et ernæringstilskud.

Linolie

Linolie også kommer fra den hørplanten, men har sin anvendelser i produktionen af produkter som maling, belægninger, linoleum, ifølge North Dakota State University. For at gøre hørfrøolie til linolie, anvendes petroleum opløsningsmiddel til yderligere uddrag væsken. Industrielle linolie har ikke ernæring, men den udpakkede olie kan tjene som tilsætningsstof i dyrefoder.

Fordele

Hørfrøolie tilbyder omega-3 fedtsyrer, en afgørende enyzme almindeligt forekommende i fisk. Linolie kan arbejde som en ideel supplement for folk, der har brug for omega-3 fedtsyrer, men ikke har eller ikke har råd til fisk. Omega-3 fedtsyrer fremme et sundt immunforsvar og beskytter mod hjerte-kar-sygdomme, gigt og kræft. Hørfrøolie kan også fremme sund fordøjelse. Linolie virker som konserveringsmiddel kraftfuld med stærk vandtæthed.

Ansøgning

Du kan finde hørfrøolie i visse vitaminer og kosttilskud. Produkterne kan annoncere "linolie" eller "hørfrøolie", men varen er den samme. Du kan også finde ren hørfrøolie, ikke annonceret som en del af et større tillæg. Hvis du køber hele hørfrø på helsekost butikker, kan du male det i en kaffemaskine og føje den til din mad. Du kan finde linolie inden for ingredienser i produkter som fugemasse, maling og trykfarver.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com