Hvordan at slippe af jern i min swimmingpool

October 18

Hvordan at slippe af jern i min swimmingpool

Mange pool ejere stolte af deres ren og forfriskende pools. De har ofte tilbringer mange timer om ugen opretholde deres puljer for at holde dem i uberørt tilstand. Imidlertid opstå nogle problemer uanset hvor meget de prøver at forhindre dem. En er for meget jern i puljen, som normalt kommer fra for meget jern i fyld vand. Dette sker ofte, når vandet kommer fra en brønd. Vand med for meget jern vises ofte grøn men test er den mest pålidelige måde at vide. Fjernelse er ganske enkel.

Instruktioner

•Tøm poolen og fylde den med vand fra en anden kilde, hvis det er muligt. Vælg vand, der ikke kommer fra en brønd og teste sine jern niveauer før du placerer det i puljen. Denne metode er den mest effektive måde at slippe af med den overskydende jern i din swimming pool men er ikke altid muligt.

•Shock ved swimmingpoolen. ved at tilføje en større end normal mængden af oxiderende kemikalier til pool. Denne proces fjerner en lang række forurenende stoffer fra bassinvandet og hjælper balance pool niveauer. Chokerende en pool med overskydende jern årsager jern til at oxidere og vil gøre det til et materiale, der ligner rust flyder på vandet.

•Træk fjerne materialer med en pool vakuum. Køb pool stød fra en forsyning butik og følge dens anvisninger for hvor meget løsning at hælde i din pool, da det varierer pr. Gruppestørrelse.

•Pour en chelaterende eller kompleksdannere agent til din pool. Sådanne produkter danner komplekser med jern i poolen, der forhindrer dem i at blive aktive og skabe problemer med bassinvandet. Afhente en flaske af agent og følge dens anvisninger til brug på programgrupper, som er af samme størrelse som din.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke permanent fjerne jern, fortsætte med at tilføje chelatdanner løbende at holde jern niveauer i skak.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com