Planter, der bor i Florida Keys

October 19

Planter, der bor i Florida Keys

Florida Keys er hjemsted for en varieret vifte af planter og træer. Den frostfri klima gør det muligt for mange planter kan trives. På grund af den unikke temperatur og luftfugtighed er nogle af de planter, der er fundet i Florida Keys ikke hjemmehørende på en anden placering i USA.

Poisonwood

Poisonwood er medlem af Anacardiaceae familie af planter. Det almindeligvis biseksuelle medlem af familien cashew er kan være ætsende på huden på grund af den urushiol, den producerer. Irritation fra Poisonwood planten er svarende til virkningerne af kontakt med gift eg, som er en fætter.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er stedsegrønne blade at blæseren ud fra en sprawling trunk. Arter, der står sjældent oprejst. Bladene har skarpe kanter og kan variere i farve fra sølvskinnende hvid til en blålig farvetone. Stammen af Saw Palmetto plante vind langs jorden skal vises mere af en busk end et træ.

Coontie

Coontie er en forholdsvis kort, bregne-lignende plante med en strålende røde kegle. Rødderne af Coontie er giftige og kan være dødelig, hvis de indtages raw. Indfødte til Florida Keys såvel som andre steder i det sydlige Georgien, Coontie er truet af de seneste udvikling på bekostning af deres naturlige habitat.

Locust bær

Locust bær har små, glatte blade og årstidens friske spirer af halvdelen tommer røde bær. De stedsegrønne blade strækker sig fra de flere kufferter, der udgør buskads. "Byrsonima lucida" er almindeligt forekommende i den kystnære pine-lander i det sydlige Florida og nøgler.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com