Hvad er fordelene ved Zoysia græs?

October 20

Hvad er fordelene ved Zoysia græs?

Zoysiagrasses er alle sorter af en slægt i græs indfødte til Kina, Japan og Sydøstasien. Det blev indført til USA i 1911. Det fastholder et velfortjent ry som en fremragende græs græs for størstedelen af det sydlige USA. Hvis du overvejer at plante zoysiagrass i din værftet, være opmærksom på de mange fordele det giver. Forstå fordelene hjælper dig med at træffe en god afgørelse.

Wide Range

Zoysiagrass er godt i mange steder. I USA, er zoysiagrass plantet fra Connecticut til Florida og fra østkysten til Texas. De er egnede til de noncoastal regioner i Californien. Mens lyset brug af zoysiagrass varierer afhængigt af temperaturen, trives det i alle disse steder.

Meget tørke Tolerant

Zoysiagrass er et ideelt valg for områder oplever regelmæssige tørre forhold og tørke. Denne plænegræs overlever godt i betingelser, der dræber andre græsser. I begyndelsen af en tørke krølle zoysiagrasses' blade knive under, bevare fugten. Selv om græsset viser at en halm-gul farve, det overlever, og derefter bliver grønt igen når regnen vender tilbage.

Salt Tolerant

Zoysiagrass trives i områder, hvor vand og land har et højt saltindhold. I modsætning til andre græsser der visne over for salt, kan zoysiagrasses plantes i kystnære områder. De vokser godt langs sandede strande, så længe de har tilstrækkelig dræning.

Bredt udvalg

Der er mange sorter af zoysiagrass hvorfra, og tre princippet arter med markant forskellige attributter. Zoysia japonica har et groft tekstur, men er koldt tolerant; mens Zoysia mattrella har en finere tekstur men tendens til at blive brune i kulden. Zoysia tennifolia er fint tekstureret og tætte, men er ikke kolde tolerant. Inden for disse tre arter er der en række sorter med en bred vifte af farver og teksturer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com