Sådan installeres en lampen boks forbindelse til en væg

October 20

En lys stativ tillægger en elektrisk boks, der er fastgjort til en mur stud. Den elektriske boks modtager hjemmets ledninger og giver skruehuller som armaturet tillægger. Boksen indeholder et lukket område for de elektriske forbindelser og er koden i de fleste byer. Du installerer en elektrisk boks i væggen er ikke så skræmmende, som det kan synes i første omgang. Med de rigtige værktøjer og procedure, er jobbet udført i cirka en time.

Instruktioner

•Holde den elektriske boks på væggen hvor hjemmets elektriske ledninger er placeret. Spore boksen med en blyant på væggen.

•Punch ud af passende knock-out på boksen for ledninger til at angive boksen. Knock-out, at du fjerner afhænger af placeringen af feltet i forhold til hvor ledninger er placeret. Brug en skruetrækker og en hammer til at fjerne knock-out.

•Klippe muren på de blyant linjer du trak når du spores boks på væggen. Brug en gipsvæg sav til at skære væggen. Vær forsigtig, når du skære ud for stud hvor ledninger er tilsluttet. Lave hul som tæt på formen og størrelsen på boksen, som du kan.

•Fit boksen i hullet. Brug en hobbykniv til at trimme områder hvor boksen ikke helt passer.

•Træk hjemmet ledningsføring gennem knock-out i boksen. Holde boksen på stutteriet og bruge en boremaskine med lidt driver installeret for at fastgøre de skruer, der kom med box gennem feltet og i stutteriet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com