Hvordan man kan sætte Wainscoting i et soveværelse

October 20

Hvordan man kan sætte Wainscoting i et soveværelse

Wainscoting kjoler op i ethvert rum, skjule mangler på vægge og accenting farver. Der er ubegrænsede designs og teksturer, selvom den '' klassisk '' look er beadboard (tynde lodrette strimler af træ). Traditionelt, wainscoting er installeret i små enkelte stykker, men i dag kan du købe plader, der fortsætter på paneler. Det kommer i naturligt træ finish, eller du kan få det ufærdige og male det.

Instruktioner

•Forbered væggen. Brug din flatbar, fjerne enhver baseboard trim langs gulvet. Skru og fjern pladerne fra elektriske stikkontakter eller lyskontakter, som vil være omfattet af wainscoting. Køre din hånd langs væggen for at finde og fjerne enhver søm-hoveder, gips bump eller andre forhindringer.

•Brug båndet måle, markere væggen på den ønskede wainscoting skal højde (38 tommer er typisk). Gentag mark hver tre fødder eller deromkring rundt i lokalet. Brug derefter dit niveau til at tegne en vandret streg hele værelset, på højden af dine mærker. (Hvis niveauet og mærkerne ikke helt matche--betyder, dit gulv er ikke niveau - delt den forskel, at foretage en visuel vurdering af hvor linjen ser bedst).

•Indstil det første stykke af wainscoting på en ophøjet overflade, tilslutte din målebånd på den øverste kant, og træk den ud til den ønskede højde din wainscoting. Sætte en lille mærke der. Gentag denne hver 2 fødder, indtil du er på tværs af spektret af stykket. Derefter lægge dit niveau på tværs af mærker og tegne en lige streg.

•Brug din rundsav til at skære langs linjen du har lavet. Lå de afskårne stykke på gulvet foran del af væggen hvor det vil gå, med det afskårne side mod væggen. Gentag processen for hvert stykke.

•Pinpoint positioner af elektriske stikkontakter eller lyskontakter, måling af rummet fra den linje, du har tegnet på væggen, og fra sidevæggene. Overføre disse målinger til bagsiden af wainscoting, (dvs., hvis øverste højre hjørne af en socket er 3 fødder ned fra din linje og 2 fødder i fra væggen, thats hvor du gør dit præg på bagsiden af wainscoting, måling fra den øverste, uslebne kant).

•Tag stikket plader du fjernet og med mærker som din positionering guide, placere dem mod bagsiden af wainscoting og spore dem, så du har kvadratiske eller rektangulære figurer viser, hvor de vil gå. Fjerne pladerne og brug din målebånd og niveau til at tegne en anden square (eller rektangel) inde i hver af tracings, en halv-tomme mindre på hver side. Brug din puslespil skåret ud mindre inde i firkanter.

•Spread lim på væg, under linjen i kryds og tværs mønster, og sørg for der er ingen bare pletter på mere end 6 inches eller deromkring. Tryk på wainscoting til væggen, foring med uslebne øverste kant med linje på din væg og gør sikker på linjen switches og forretninger med huller. Bruge trimme neglene til at anbringe wainscoting, omkring et søm per kvadratfod. Brug din søm-sæt til de endelige par vandhaner af hver søm, for at forhindre hammer fra beskadige overfladen af wainscoting. (Prøv at placere negle hvor bliver de uanselige, dvs., inden for linjerne i beadboard hvis thats hvad du bruger.)

•Measure og skær bund og top trim, og installere med lim og finish negle på samme måde.

•Hvis du maler wainscoting, tryk på den maler tape langs den øverste kant af den øverste trim, og langs gulvet mod den nederste trim. Male trim og wainscoting. Erstatte plader for afbrydere eller sockets.

Tips & advarsler

  • Den farve, du vælger for wainscoting skulle være det samme som farven på den øverste væg, men bør accent det.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com