Hvordan man kan sætte en bro på to Breakers for en 220 Volt

October 21

Normalt, beskytte dobbelt-polet afbrydere 220-volt kredsløb fra overdreven strøm. Hver pol på breaker styrer en halvdel af banen. De to håndtag på en topolet breaker er forbundet eller bridged så at hvis enten pole af breaker ture, de andre er også slukket. Dette sikrer kredsløbet er enten fuldt Energitilfoerslen eller fuldt slukke. To single-polet afbrydere kan også styre 220-volt kredsløb, men de nationale elektriske kode kræver en bro eller uafgjort mellem håndtagene for at sikre begge poler er enten tændt eller slukket.

Instruktioner

•Drej off hovedafbryder i panelet. Fjern skruerne fra service panel dække forsamling og Fjern dækslet.

Bemærk at terminaler og ledninger på hovedafbryderen altid foretage aktuelle, selv når de vigtigste breaker er slukket. Rør aldrig ved terminaler eller ledninger på hovedafbryderen.

•Inserting en flad skruetrækker i midten af panelet og lirke den to circuit breakers ud til at løsne og fjerne dem.

•Sæt enden af håndtaget binde ind i hullet på håndtaget på en af afbrydere. Sted hullet i switch håndtaget af den anden effektafbryderen i anden enden af håndtaget slips og holde sammen på de to afbrydere.

•Sæt begge afbrydere til panelet service, som om de var én breaker ved at koble faner nedenunder breakers på bar i panelet service. Tryk på begge afbrydere til sæde dem fuldt på bus barer. Breakers vil sæde med et hørbart klik.

•Drej vigtigste circuit breaker på. Det energizes terminaler på alle afbrydere--undgå omhyggeligt at røre nogen kredsløb-breaker terminaler. Indstille multimeter til at teste AC spænding med det spændingsområde, der er sat højere end 300 volt.

•Drej på circuit breakers som håndtag slips blev installeret. Placere et multimeter bly på hver terminal. Multimeter spændingen vil læse 220-250 volt. Enhver læsning i dette interval er normal.

•Drej off circuit breakers. Placer en bly på en hovedafbryder og andre forrest på baren neutral bus terminal. Den neutrale bus bar har hvide ledninger knyttet til den. Multimeter bør læse 0 volt. Gentag denne test for de øvrige circuit breaker terminal. Dette sikrer både effektafbrydere slukke, hvis man er udløst eller slukke.

•Udskift panelet dække og installere skruerne for at holde det på plads.

Tips & advarsler

  • Nogle dobbelt-polet afbrydere har kun ét håndtag. De to terminaler identificere dem som dobbelt-polet afbrydere.
  • Denne procedure giver også to varme ledninger til at dele en neutral wire. Hver hot wire bærer 110 til 120 volt. De to afbrydere skal være ved siden af hinanden og bro med stemmelighed håndtag for at opfylde nationale elektriske kode.
  • Aldrig arbejde på panelet vigtigste service, når der er distraktioner stede, som børn eller kæledyr. Panelet service har altid live terminaler og ledninger, selv når hovedafbryderen er slukket. Bo opmærksom på hvad du gør og give din fulde opmærksomhed at arbejde ved hånden.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com