Sådan foretages fejlfinding af kabelforbundet røgalarmer

October 21

Ioniseret alarmer og fotoelektrisk teknologi alarmer fungerer en smule anderledes. Ionisering teknologi har tendens til at blive bedre til at påvise små partikler, som er almindelige i flaming brande. Fotoelektriske teknologi er generelt bedre for store partikler, som den slags, du får i en ulmende brand. Begge typer generelt advare dig, hvis de ikke fungerer korrekt. De pippe, eller gå ud uden nogen åbenbar grund. Selv kabelforbundet alarmer kan løbe ind i batteriet magt problemer, fordi de har backup batterier i dem.

Instruktioner

•Kontrollér red light emitting diode (LED) på forsiden af enheden. Det blinker i mønstre afhængigt af hændelsen enheden ønsker til rapporten. Hvis den røde lysdiode blinker når et minut og enheden chirps en gang i minuttet, fortæller det du batteriet er lavt eller mangler.

•Kontrollér LED igen. Hvis den røde lysdiode blinker hurtigt og horn mønster er tre bip efterfulgt af en pause, og derefter tre yderligere bip efterfulgt af en pause, så alarmen har lydt. Enhed med den hurtigt blinkende LED og horn er den, der udløste alarmen, falsk eller ikke. Denne betingelse kræver din opmærksomhed, ignorere ikke det. Kontroller det er falsk alarm og ikke en faktiske brand.

•Rengør enhed hvis du opleve løbende falske alarmer. Du kan også prøve flytter alarmen. Undgå luftstrømme nær køkkener; holde det mindst tyve fod fra ovne og vandvarmere. Hold alarmen fra meget fugtige eller fugtige områder lige i nærheden af badeværelser, og væk fra støvede, beskidte eller fedtet områder, og også fra utætte områder.

•Sørg for, at magt er leveret til enheden. Tryk knappen Test/tavshed på alle alarmer med jævne mellemrum. Holde den nede og kontrollere horn lyde.

Tips & advarsler

  • I uheldige tilfælde, at alarmen ikke kunnet gå ud i nødsituationer faktiske check at det ikke er i en død luftrum. Død luft rum kan holde røg fra at nå alarmen. De har tendens til at være tæt på hjørnerne hvor loftet og væggene mødes. Holde røgalarmen fire inches fra et loft/væg vejkryds og ud af hjørner.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com